lycka till puss

grattis till min älskade lille syrran Brenda Tonui och sin kille Darling, ni är verkligen söta ihop på gud, jag önskar er all lycka  till i livet hoppas att ni ska växa tillsammans och leva ihop tillsaammans i hela livet tills döden skiljer  er åt.... älskar er fett mycket, och lycka till bless//brenda




humör


humör


på crossbannan igår, brorsan du är bäst


bästa


bästa

hej läget? jag mår bra tack om ni undrar, jag har haft skit kul idag, jag höll på att missa bussen idag när jag skulle åka in till Norrtälje idag, bussen åkte nio och så gick man upp 5 i nio av pojkvännens hjälp, tack min hjälte. jag hade mötte från tio till elva, sen efter dess drog jag till flygfältet till dom bästa saumu och swaby, vi hade jätte kul ihop, länge sedan man sågs sist asso.sen drog vi till stan och mötte theresa där! har bilder kommer att lägga ut dom imorn det går ej nu peace// brenda

äntligen är mina systrar hemma igen

hej vad händer och fötter!! hoppas att ni mår bra, idag är det ganska chill ska inte göra nånting alls. ska bara vara hemma och chillar och kanske senare idag hoppar studsmatta eller cyklar det får vi se då. och plus att mina systrar kom hem igår från Norrland efter två veckor där uppe. nu har jag i alla fall någon som kan hålla mig sällskap gillart starkt. men aja gotta bounce har inte så mycket att skriva om nu akward men ni får hadet så bra så länge puss och kram//brenda

den här låten passar perfekt idag


sitter och dunkar muzik


sitter och dunkar muzik


här bjuder jag på en bild, på min lille bror och min kille


kul vi hade


tar hand om ditt hår

jag försöker att tipsa lite om hur man tar hand om sitt hår,, steg för steg.
1.  välj alltid rätt produkter efter din hår typ
2.  tvätta håret med ljummet vatten och avslutar med en kall genomsköljning
3. och nu till balsam den får ditt hår att glänsa, kamma igenom produkten i ditt böta hår, från topparna och uppåt. låt verka i 3o sekunder och skölj sedan ur med kallt vatten.
4. se till att använda hårinpackning mist en gång i veckan
5. sist men inte minst olja, Oljan återfuktar varje hårstrå och får ditt hår att se friskt och välmående ut. Vad du äter påverkar också hur ditt hår mår och ser ut. prova det här det funkar på alla hår typ believe me det stämmer. du har inget att förlorar så passar på nu eller aldrig. kommer att lägga upp en bild imorn, min dator fuckar puss godnatt// love brenda

på busshållplatsen

tjaaaaaaaaaaa glada!! jag kom hem idag efter en mysig dag med Theesa och Natalie!! åkte hemifrån vid sex på eftermidag tillsammans med min underbara älskling. jag va framme i norrtälje till sju sen mötte jag dem på coop forum, där handlade vi lite snacks till kvällen!! jag tog lite bilde kommer att lägga upp vissa. vi gjorde inte så mycket på kvällen förutom facerapade vår lilla vän natalie askul va det i alla fall. jag kommer att lägga ihop igår och idag haha!!
idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, kom hem när jag va helt slut duschade sen hoppade bara studsmattan.....alltid lika kul. innan jag kom hem så va jag med emelie och theresa fick sitta i bibblan i flera timmar för jag va tvungen att vänta på dom, inte kul alls!!!


dem här bilderna tog min pojkvän på mig!! vi va vid busshållsplatsen

älskar dig jean


tråkigt

hej små apor, sitter just nu i skolansbibblan och vänta på kompisar, väntar med nattis men hon ska tydligen dra snart för att dom håller på att flyttar så hon måste va med och hjälpa till. vi har tråkigt!! har inte så mycket att skriva om nu och har inte orkat bloggat heller på två dar. men ska göra senare idag när jag kommer hem för jag sov ej hemma inatt så ville ej va osocial mot mina vänner catch ya laterz peace out ma pepoz:)

det här tog jag med mig hem



en skärp från MQ och bh:n från H&M

här är jag och pojkvännen spelar fotball


två lyckade dagar

hej bloggen, orkade inte skriva igår eftersom jag va i åkersberga sen när jag kom hem så regnade fortfarrande så jag bestämmde mig för att snagga bara!! förresten jag va i åkersberga med dom bästa Natalie och Theresa. vi skulle kollar runt i gallerian och träffa en vän där. vi tog med oss lite grejer därifrån, jag va inte direkt på shoping humör då så jag köpte barra två saker. bilder kommer.
och idag har jag inte heller orkat göra så mycket, jag har varit i uppsala och hjälpt syran att flyttar och tack Gud att hon inte hade så mycket saker så det tog bara 2 timmar att göra alltihop. sen efter kom vi hem chillade sen drog jag och min kille till en kompis. sen efterråt kom vi hem och spelade lite fotball sen hjälpte vi morsan att lagar mat. det va skitkul.

Natalie, Theresa och jag


de galnaste


enjoy, kompisar


linköping

jag hittar gamla bilder på våra hussbil när vi va i linköping, skulle stötta brorsan på cross tävling, vi stannade där två nätter, han kom tvåa är fett stolt over honom:





love mi life

hej hej!! idag har jag faktiskt haft fett kul, jag va tvungen att gå upp kl åtta på morgonen för att åka in till norrtälje, och fixa lite saker där. kom hem vid elva tog en tupplur, sen bestämde jag mig för att hjälpa morsan med grässmattan, då gick jag till garaget och tog fram grässklippare och började köra runt med den i cirka 30min, hade skit kul. mamma vart jätte glad, klart man ska fjäska lite efter allt man har fått, inte för att skryta men fick en ny mobil, ny dator, ny kamera och en moped vad mer önskar man sig? love you mami, och nu så ligger jag på sängen och äter mig tjock, godis + läsk = bra vanna.
idag ska jag försöka att lägga mig tidigare för imorn ska jag till theresa, nu snackar vi good times. vi ska ha kul
och göra våra tokiga saker tillsammans som vanligt hahaha:




här är en bild på mig och Theresa ni får nöja er med den så länge// brenda

hudblekning

hej! ska berättar lite om vybz body bleaching,en sak bara prova aldrig ber dig:
Som ni alla vet så är cakesoap ganska populärt i Jamaica.... Cakesoap är en medel som bleker huden. Många kändisar har användt cakesoap och när de gör det uppmuntrar de andra på ett viss sätt att använda det.
En bra exempel är vybz kartel, han använder det hur mycket som helst, och nu ser han helt enkelt ut some en Zombie
Som jag har hört är cakesoap nån typ av tvål man använder ofta, kanske när man duschar osv.... Cake soap funkar men som alla vanliga företag så säger de inte konsekvenserna som kan tillkomma med detta. Cake soap är hur dåligt som helst, speciellt för kvinnor, cake soap kan vara kontaktdermatit, det kan ge hudutslag och till och med inflamation i slidan eller lämna slidan känsligare för infektioner som svamp.
Omkring 60 procent av din kroppsvikt är vatten, så i princip vad tvål gör är att det kommer att torka ut vattnet, vilket tvingar slidan att dra ihop sig
slidan underhålls friska av en viss bakterie som heter Lactobacillus (goda bakterier)Det verkar på glykogen bakterier och omvandlar området till surt pH-värde, och på grund av att syra det bidrar till att hindra tillväxten av dåliga bakterier som normalt lever där.
alltså vad är det med oss människor varför kan inte vi va nöjda med den vi är? vita vill blir bruna och bruna vill bli vita!!.


ansiktsbehandling

för dig som har problem med finnar, pröva det hjälper jag lovar!

2 dl socker
1/4 dl vatten
1/4 dl citronsaft

Koka upp i en kastrull. Låt det koka på svag värme tills det når ca 120 grader celsius(250 grader fahrenheit). Har man ingen termometer så kan man se lite på färgen när den börjar bli ljust gul/beige, då kan man testa konsistensen som i videon. Hur snabbt vaxet blir klart beror på vilken spis man har men har man en vanlig elspis så går det rätt så snabbt, för mig tog det typ 5 minuter eller lite mer, i videon tar det rätt lång tid för hon har en annan sorts spis. Häll upp vaxet i en värmetålig behållare av något slag och låt det svalna. Använd det inte på en gång utan vänta tills det svalnat. Sen är det bara att köra igång.

jag & yusuph


jag & min pojkvän



yusuph & jean


godmorgon


jag har precis vaknat, men ligger fortfarrande på sängen. jag orkade inte skriva igår eftersom jag kom hem vid nio på kvällen och va så jävla trött. jag va i stockholm igår med yusuph och min kille jag skulle köpa en ny väska, och pojkvännen skulle klippa sig, det va jätte kul att hänga med grabbarna som vanligt. bilderna kommer senare.
OMG måste bara säga en sak, läste en tidning igår där det stod att Madonnas 14-årige dotter är tillsammans med sin chaufför, 45 år är han, snackar om att följa sin morsas spår.
men idag så hände inte så mycket alls ska bara slappar, eller vi får väl se sen. hare bra// love brenda 

just for fan


mi like beeing cool


en ny mobil!!

hej hoppas att ni mår bra, själv så mår man bra, känner mig så rasstlös idag det har regnat hela dan! det känns som om det kommer att regnar hela veckan! ogillart. men aja vi får väl hoppas på bättre väder då. idag har jag ej gjort så mycket, kom hem för ett tag sen från pojkvännen, så nu ligger man bara på sängen med min kille, gillart! jag är jätte glad idag fick en ny mobil och en ny klänning när jag kom hem, bättre kan man inte önskar sig, mamma är bäst helt enkelt, ni får en mini bild på den ni får gärna kommenterar på den!puss have a wonderful 9t love//Brenda

hej bloggen!

jag är halv-vaken ligger fortfarrande på sängen, latmask. idag händer det inte så mycket alls, ska bara åka till pojkvännen och chillar bara, kommer hem imorgon. väder verkar helt okey, hoppas på inget regn.  vi får se senare om jag har nåt mer att skriva om. men annars så i gotta go. hörs senare maybe puss.

love<3

tja tja!! här är världens bästa pojkvän han heter chelsea. försök inte haffa tack hahaha! vi har verit tillsammans i fyra månader nu. han är speciell han, han e sig själv hela tiden, han är ej som andra killar ska ni oxå få veta haha:) jaja pallar ej skriva mer ska sova nu hörs imorn. puss på er<3 godnatt

jag har lärt mig min läxa idag

den här veckan har varit värsta veckan i mitt fucking liv! jag sommarjobbade hos en kompis åkte dit i söndags och skulle egentligen åka hem på fredag, men allt gick inte som jag hade planerat, fick rensa ogräs och jag är ormrrädd så att det inte sant. jag gjorde mitt bästa sen träffa man på en orm, jag bah jag ska göra det lättare för mig själv och då sa jag upp mig hahahahahaha fegis!!

hej!

jag heter brenda! är 17 årr gammal, bor i norrtälje. jag går på gymnasiet andra ring på sam-ekonomi. brukar helst spendera min fritid med familjen och pojkvän. älskar att dansa och spela fotball. och en sak jag har shopaholic kan ej slutar handlar kläder.

Välkommen till min nya blogg!