fredag

heej! jag har precis städat klart mitt rum, damn det svåraste saken är att städa garderoben och rummet det är en av de sakerna man inte brukar göra varje dag. Men jag känner mig så himla duktig efter att ha fixat både och, älskar känslan man får efteråt.
Skolan va ganska chill idag slutade två men stannade en timme till för att va tvungen att göra lite unfinish business på engelskan.
Men igår så va jag i kista med med pojkvännen och två kompisar till, skit hade vi i alla fall. jag köpte inte så mycket alls, bara ett par vinterdskor, en tröja och BH jag va nöjd ändå. Men just nu så sitter jag bara i mitt rum venne vad som händer sen, kanske blir det idol. ciao



jason derulo


min syster visa lite skills


hahaha


nothing to do

Har tråkigt vänta på idål haha palla inte plugga idag asso

Bruno Mars thinks am beautiful the way i am


rubriken saknas

tjululu! idag va det ganska kallt eller jag tyckte det i alla fall. Men dagen har varit både bra och dålig, det positiva är att vi fick slutar två timmar tidigare  *sweet*. och det negativa är att min buss blev inställt eller det kom en buss den skulle egentligen till hallsta sen gick jag på först och frågade ifall han skulle åka förbi häverödals då sa han ja, jag gick o satte mig sen efter fem min så bah nej jag ska inte svänga in utan jag kör direkt till hallsta och jag bah vafan, sen körde han iväg. han kanske tänkte så här, no niggas on my bus hahahaha.
Sen va vi tvungna att vänta 45 min till det va så kallt jag frös som fan asso. men i alla fall nu vill jag bara glömma allt ska dricka te och chilla med min lovely familj så i catch ya guys laterz stay blessed //puss


Vart är jorden på väg?

HEJ!
Alltså jag undrar varje dag vart jorden är på väg, det händer så hemska saker hela tiden. Det va inte alls längesedan sen det där hände i sigtuna, en mamma som dödade sina söner wawawa. Alltså hur tänker man egentligen? vilken ärthjärna är det som skulle göra nåt så hemskt? jag förstår  mig inte på vissa människor ibland. men i alla fall R.I.P to those innocent kids.
Alltså en sak vill jag göra tydligt för er, att även om jag aldrig kan försörja mina barn så skulle jag aldrig i livet göra nåt så hemskt mot de. Skulle hålla om de och försöka att va stark som möjligt bara för att visar de hur mycket de betyder för mig . Jag vill att mina barn ska se upp till mig vill vara deras förebild. Och plus att jag har lovat mig själv att aldrig uppfostra mina barn genom att slå dem, de lider dig inte då utan du skrämmer bara de. Vill uppfostra de precis som min mamma uppfostrade mig.
Kommer att ge de allt och inget., kommer att va stolt mamma.
peace and blessing<3


så här kommer mina barn att ser ut



boring

hej bloggen!! idag har jag fett med tråkigt haha. Jag vaknade runt runt tolv åt frukost sen duschade damn jag älskar  känslan efter när man har duschat. I alla fall jag hade tänkt åka till min älsklingen men allt blev inte som jag hade planerat, knass. vi hade family träff igår bättre kan det nog inte va. vi har haft kul tillsammans som en familj azzo. fett chill. Jag ska inte alls göra så mycket idag. Och nu ropar att jag ska äta mums. men vi hörs puss och kram

missy Eliott är så jävla skön från Honey film


alltså bajs!

Tjululu mina damer på mina herrar! vad händer och fötter? här så mår man skit, på Gud jag orkar inte inte för att klagar på att mitt liv suger nej, det e bara så att jag befiner mig i en äcklig situation just nu. Det hänns som om mitt liv e över på nåt sätt:( nån som sörjer med mig?



am happy today

Hej! OMG!! måste bara berättar en sak för er, jag hade inte fått min mens på hur länge somhelst så jag var orolig som fan. så idag så bestämde jag mig för att dra till ungdomsmottagningen. då drog jag dit efter skolan jag va skit nervos. sen när det va min tur att gå in mina ben va skit tunga kunde inte ens lifta på på dem haha, när jag gick in så började hon ställa massa frågor pinsamma va de men va tvungen att svarar ändå. sen hon bah du måste lämna ett urintest, jag gjorde som hon sa när jag va klar så gav jag den till henne. Hon tog med sig den till ett annat rum kollade sen när hon kom tillbaka va hon hur allvarlig som helst hon kollade på mig och sa du behöver inte oroa dig du är icke gravid" och jag bah yeeeeeeeeeeeeees tack Gud. jag hade snackat med min kille om detta och han tog det skit bra och sa  att ifall jag e gravid så vill han att jag ska behålla den för han bah du kan inte döda min blod och jag kanske kan förlora er båda så jag behåller båda, så gullig. men i alla fall vilken lättnad och nu ska jag bara njuta av mina sexiga säng haahha //peace and blessings



här e mina galna systrar


du dugger som du är:)

Hej visste du att du dugger precis som du är? Så låt inte andra folk trycka ner dig, våga står för dig själv. va alltid dig själv försök inte att leka nån annan som du inte är. kollar dig i spegel varje dag och talar om för dig själv hur snygg du är snygg du är det kanske låter lite fånigt men det e sant. Du måste kunna tror på dig själv innan nån annan gör det och ett bra självförttroende. Om du har ett bra självfortroende så kommer allting att vara lättare och positiv. så sluta att gemför dig med kändisar och acccepterar dig som du är, det gör jag i alla fall.



sovmorgon imorn till halv två yes<3

Hej! idag va det mest tråkigaste dagen, slutar 16:40 på måndagar suck. Ibland så känns bara som om tiden stå stilla när man har tråkigt typ som idag suck*. I alla fall nu ligger jag i sängen bredvid min underbaraste och myser, tänker va uppe till sent idag för jag har sovmorgon till halv två imorn *GILLART*. och så funderar jag på att ha frågestund på min blogg så att ni kan fråga mig precis vad ni vill men bara under ett villkor, om jag får över sju kommentarer då gör jag det..
och i alla fall här e några bilder på mig som blondin hahha!!..





blondin igen:)

hey whats crackin party people?!! jag har haft lite mycket för mig på sistone.! jag tog bort flätorna och nu är jag inte rödhårig längre utan blondin hahaha awesome., jag flätade in nya igår damn tror mig det oss tio timmar att göra fardigt men det va vart det asso. idag har inte orkat göra så mycket träffade min kille på stan sen åt vi och sen åkte vi bara hem ,,,!! kommer att lägga upp några bilder på min afro sen min blonda hår har jag inte hunnit tar kort på.




love mi life

hej hej! jag vill höra vad ni tycker om min ide´ jag har en kille som jag har varit ihop med i 7månader nu och vi älskar verkligen varandra vi gör allting tillsammans. Jag får höra varjedag att jag är en av världens syggaste tjej och att han skulle aldrig tänkar sig själv med en annan tjej än mig, fett gullig. ja i alla fall han vill att vi ska flyttar ihop nästa år då jag är 18 år. Sen sa han att han ska köpa ring till mig till mig nästa år oxå det e bara en förlovningsring det inte så att vi ska gifta oss utan att förlova oss först hahaha. Jag har pratat lite om det med mina kompisar och dem e jätte glada för min skull verkligen förutom en som sa att jag inte skulle göra det att man blir fast och att dt är till vuxna bara och hon menar också att då kan inte jag ha kul eller leka runt hahaha. men saken är att jag ska gå efter mitt hjärta och aldrig låta nån kontrolera mig hahaha.. men ni kan kommenterar o skriva vad ni tycker.. kiss<3

älskar min nya dator

hej snyggingar jag e upptagen med skolan så jag hinner typ inte blogga varje dag, trist. i alla fall idag så har det varit pissväder men ändå så va vi tvungna att paddla det blåste så att jag trodde att vi skulle välta haha men kul va det i alla fall! Minns ni när jag skrev att jag inte har fått tillbaka min dator från laggningen? ja jag har inte fått tillbaka den ännu, men det roligaste är att jag och morsan skulle till expert och köpa en internet sak, sen såg vi en skit fin dator seh hon bah hur mycket kostar den sen sa de hur mycket den kostar, hon funderade en stund sen hon bah "vi tar den" och jag bah yeeeeees den e större än min första!! sen det bästa är att hon köpte den med 3-års garanti så att om jag råka sittar på den så e det bara att få en ny, my life rocks på högsta nivå hahah. så nu är Brenda lycklig jag älskar dig mamma du betyder allt. puss n take care<3


am back..

hej bloggen! am back  again jag har inte kunnat blogga på grund av att min dator e trasig och jag har skickat in den på loggningen, den har varit där i tre veckor nu det kanske dags att de skicka tillbax den snart.
men i alla fall jag har inte skrivit om om en oförglömlig dag med mina älsklingar, Silpa, Awa n last but not least min kära syster Brenda Tonui älskar er lika mycket som jag älskar maziwa lala eller chapati haha. i alla fall jade inte träffat min syster på jätte länge så jag bestämde mig för att åka dit o träffa henne. när jag kom dit så lagade vi afrikanskmat och mm.. sen ringde vi Silpa o Awa o du vet afrikaner kan aldrig passa tid o dem kom as-sent såklart, om en afrikan säger jag e där om en halv timme då menar vi att vi e där om två timmar hahahahaa. det e drf när jag ska träffa mina mörka kompisar om vi har bestämt tid då brukar jag alltid fråga menar du enligt afrikask klocka eller svensk klocka hahahhaa..
i alla fall dagen slutade med att vi tog skit många bilder och vi åt tills vi inte orkade gå ens hahaha. jag o Silpa gick sen hem till henne sen drog vi till en fest med bara kenyaner fett soft!.

damn beyonce


irriterande människor

hej sötnossar!! jag ska bara berättar lite kort om killar som leker runt eller spelar svår. jag stör mig skit mycket för killar som leker med våra känslor och inte vissa respekt för tjejer. vissa av de har fått luft från tjejer vilket är skit irriterande. killar är bra på att lura tjejer de kan säga allt en tjej vill höra, köpa vad som helst till dig bara för att få dig att tro att han är anorlunda från de andra  och vi tjejer faller lätt för såna killar, dem kan göra vad som helst för att få dig men det enda han vill är bara ligga med dig inget förhållande
Väntar bara efter ni har legat med varandra, du kommer då att märka hur mycket han har förändrats, han kommer att vara kall mot dig, han sms:a inte om du inte gör det, han hinner inte träffas för han har tränning eller han ska träffa sina polare. han kommer alltid med ursäkter varje gång ni messar. det betyder att han försöker att vissa dig ett tecke på att han inte älskar dig längre, han väntar bara på att ni ska bråka elr tjafsa om en liten sak då kommer han hittar anledning till att dumpa dig eftersom han inte våga bara säga att det e slut  eftersom ni inte har bråkat, så här kommer han att säga jag trodde du va annorluda från andra tjejer men det e du inte sen lägger han på, vissa säger så i alla fall, eftersom han har fått det han ville. jag har själv varit med om en sån situation så kan sånt hahah lite i alla fall.
Så nu varnar jag er tjejer att om ni ser nåt sånt elr råka träffa en sån här kille så är bara att skita i honom för han inte värt dig inte ens i närheten så gå bara vidare och vissa han att det finns andra killar där ute som skulle kunna dö för dig, elr att du klarar dig utan honom! varning för svarta killar hahaha negros e proffs på det här believe or not. en till tips ska ni få från mig: om du hittar nån som verkligen älskar dig och e seriös om ert förhållande så släpp aldrig taget om han visar han så mycket kärlek det bara gå elr att du e också skit seriös det är min tips till er.. ibland kan det va kul att snacka om framtiden även om det inte kommer att hålla hela livet men det kan va romantiskt. puss

helg<3

heeej!! idag är det fredag yes, har längtat som fan! jag har inte bloggat på tre dagar nu på grund av att min dator är ff på loggningen och den som jag använder för tillfället är utvecklingstöd hahaha! jag hoppas på att min dator kommer tillbaka snart saknar den som fan. i alla fall så händer inte så mycket i helgen ska kanske åka till märsta till min syster Brenda om ni undrar så heter hon också Brenda som jag konstigt, hon sa nåt om att det blir typ kenyansk middag nåt sånt i alla fall det ska blir fett kul vi har inte setts i på länge. Och förresten så tog vi klassfoto idag med min lilla klass ogillart jag blir aldrig fin på skolfoto:( men aja hare bra så länge puss!!
sebastian du är saknad vrf bytte du linje för? :P<3
efter idrott i omklädningsrummet<3