there is no true love without jelous

Ja som rubriken säger att det finns inte sanna kärlek utan svartsjukan, Jag tycker personligt att i ett förhållande så måste man va lite svartsjuk på varandra even om man litar på varandra annars kan jag tolka det som att det inte riktig kärlek. Det sägs att svartsjuka människor saknar förtroende men så behöver det inte va egentligen det kan bero på att man är rädd för att mista den man älskar. Kvinnors svartsjuka är mera inriktad på rädsla för att mannen skall känna mer för en annan kvinna. Männens svartsjuka är starkt inriktad på det sexuella beteendet, rädslan att kvinnan har sex med en annan man. Men det är så jag tycker <3



Grattis my one and only

hej bloggen! idag är en speciell dag, min underbara kille fyller år idag så Grattis till världen bästa pojkvän. Vi har varit ihop i snart ett år men känslorna jag har för kan inte ta slut och kommer inte heller. Vi har firat han köpte en tröja, parfym och en tjocktröja hann inte köpa mer:( . Men aja nu är e han här i alla så ska dra och gosa lite med honom hahaha nej men Grattis igen love yuh.


am beautiful the way i am

Såhär brukar Brenda tänka, När jag ska t.ex. till skolan tillsammans med pojkvännen så brukar jag alltid fråga hur jag ser ut och han svarar du ser alltid snygg ut du behöver inte ens sminka dig och då tänker jag så länge min kille älskar mig med eller utan smink så är det väl det som betyder allt. Så jag brukar skita full ständigt i va andra säger om hur jag se ut. så tänker jag. Jag har lärt mig att acceptera mig själv för ingen är perfekt vi vet inte ens vad ordet perfekt betyder egentligen och vi vet inte heller hur perfekta människor ser ut heller. Just du är perfekt så härma inte alla andra puss och ta hand om er.


natural beauty

Hej jag har inte gjort så mycket idag alls. Va sjuk så va inte ens i skolan idag usch, va bara hemma med min underbara pojkvän och passade på att plugga till provet imorn det gick hur bra som helst hoppas bara på det bästa imorn. Sen har jag duschat tvättat håret klippt topparna, kamat och platat det ser ut som om det vore mitt riktiga. I alla fall så ska jag plugga lite till så att det sitter bra sen ska jag sova bara.. Natti natti<3
natural beauty



Efter allt dumt du gjorde och sade gav oss bara ett bättre liv.

Efter allting du fick mig att uppleva vid tonårsåldern kommer jag aldrig att glömma . Jag fanns alltid vid din sida gjorde allt som du sade men det räckte inte för dig det ända vi fick tillbaka från dig är att skrämma bort oss. Nu är jag borta och vet inte om jag nånsin kommer att komma tillbaka, jag vet att det är skit svårt för dig men samma sak är det för oss oxå jag vill bara säga att jag ville inte att det skulle slutar såhär men du tvingade mig, jag gjorde det som kändes rätt för oss.
Kommer alltid att respekterar dig oavsett vad du är anledning till mycket i mitt liv och glöm inte att jag kommer alltid att älska dig älskar dig trots allt<3

vi kom inte på nåt bättre att prata om


ni räddade min helg lov yuh<3

Tju! Jag sitter här  i mitt rum helt lonely efter att Brenda och Silpa har åkt hem *sniff*. De gjorde min helg tusen gånger bättre vi hade jätte kul ihop, det inte varje dag vi träffas så här. Det måste göras om tusen gånger. Jag är ledi imorn eftersom det är studiedag för oss imorn då fett soft behöver inte lägga mig tio. men i alla fal nu så ska jag vänta på min älskling sen dra vi till honom då.


made in afrika


vad är det viktigaste i ett förhållande?

Jo som rubriken säger där uppe så ville dela med mig om hur jag ser på saken helt enkelt. Man ska vara ärlig, respekt och ödmjukhet inför den andre parten för dvs ett förhållande där man både känner och ser sin egen, vilja och "behov". Och självklart ska man vara kära i varandra annars är det kanske inte ett kärleksförhållande. Och att man har roligt tillsammans, humor är också viktigt i ett förhållande . Tillit och förtroende, alltså man ska kunna ge komplimanger till varandra och känna sig tryg. Om du känner dig osäker hela tiden så kan du tar ett allvarligt snack med din partner. Man ska kunna pratar om allt, våga skoja med varandra. Man ska ställa upp för varann, men också det allra viktigast tycker jag är humorn eller egentligen sex. För jag tror inte att ett förhållande kan hålla hur länga som helst utan att ha sex:P
Det är vad jag tycker puss<3

<3

Hej snyggingar! Jag sitter i mitt rum just nu och det är iskallt här inne vet inte vad jag ska göra för jag pallar inte sova heller och min kille är inte heller här än för att värma mig. Ska snart dra till affären för att köpa godis eftersom det är fredag idag så det är självklart att man ska fredagsmysa med familjen framför tv:n.
Jag väntar på min kille också han ska sova här älskar grabben<3 Hörde av morsan att Dennis är påväg hit på besök så det kommer att bli chill.
I helgen så händer det inte så mycket heller men Silpa kommer hit imorn så det kommer att va en lyckat helg, kan inte vänta hon är bara för bäst och vi har alltid kul tillsammans.

6,205

Så där många dagar har jag funnits ända sedan jag föddes, Tack vare världens finaste mamma och pappa jag älskar er skit mycket synd att jag inte fick chans att talar om det för er love yah mum and dad<3
Brown sugar look but dont touch

fuck yah haters

HEJ! Jag fick höra att det går massa rykten om mig eller det har gjort vet inte om det går längre, när jag fick höra det så blev jag chockad för att allt det där är bara bullshit inget av det är ens sant. När jag hörde det så reagerade jag bara som vanligt för att folk försöker bara att påverka mig men de lyckas aldrig eftersom det är jag som vet om det är sant eller falsk. jag ignorerade inte ens för reagera man då kommer de att fortsätta men nonch man de då tröttna de. Jag är en sån stark tjej om ni inte visste de jag har gått igenom fett mycket som många inte ens skulle klarar av och här är jag fortfarrande starkare än nånsin.
Min motto är ALL THE BULLSHIT MAKE ME STRONG. Men i alla fall så tror jag att jag vet vilka det är men sanningen är lär dig att inte lägga dig i andras affärer sköt ditt och jag mitt.


kärlek

Det finns många olika slags kärlek men i det här sammanhänget så menar jag kärlek mellan två par pojk och flickvän. För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas för att man är bara så kär i personen. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen och alltid vill bara vara nära sin partner.
Vi är olika och kommer alltid att vara det många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet du får avgöra själv vissa kanske faller pladask och vill istället lära känna varandra medans man är ihop men andra så vill kanske ha mer tid för att lära känna varandra först sen bli ihop. Att vara kär är den bästa känslan nånsin och alla har rätt till kärlek och en tips du måste våg att misslyckas du kanske ger upp bara för att du träffar bara fel killar men man mäste mislyckas för att lyckas det är samma sak med kärlek du måste få ditt hjärta krossad några gånger innan du hittar den rätte<3

Bruno Mars thinks am beautiful the way iam


har mina skor nu<3

Hej bloggen jag kom hem för två timmar sen från stockholm. Åkte dit efter skolan med pojkvännen för att va bara tvungen att ha de där skorna som jag tidigare har berättat om. I alla fall nu så ligger jag i sägen och orkar ingenting jag har italienska prov på torsdag och har inte ens öppnat boken, palla inte asso. men nu så ska jag dra och försoka att plugga så godnatt och pözz på er alla<3




I cant get enough

Tja bloggen, jag är helt slut efter allt arbete jag har gjort känner mig fett stolt och nu så ska mina dröm skor rulla in snart. Jag gick upp kl 11 åt frukost drog ut och började kratta hela jävla trädgård det tog mig tre timmar för att göra klart allting fick hjälp av lillebrorsan också fett gulligt av honom ska köpa en helikopter till honom fan hahahaha.
Alltså det känns som om jag har en tom kasse i mig som jag måste fylla upp jag menar att jag kan inte va nöjd med det jag har eller får utan jag vill ha saker hela tiden och det är fett jobbigt. När morsan beställde till mig sneakers från Usa då tänkte jag att jag aldrig mer kommer att tjata på henne att jag vill ha nåt mer, efter det så fick jag en ny dator och då sa jag igen att jag aldrig mer kommer att tjata,. Och igår såg jag mina dröm skor som jag va bara tvungen att ha de fick jag också, sen önska jag mig en parfym antingen Beyonce´s eller Rihannas men det vet jag inte än om jag kommer att få än men jag hoppas det.
Tror inte att jag skryter eller att jag är bortskämd nej det är jag inte och kommer aldrig och bli heller utan att jag tycker bara att det är skit jobbigt när jag aldrig kan va nöjd nån gång. Jag är en vanlig Afrikan bara ciao

heej

Tju alla! jag kom precis hem från stockholm så nu chillar jag bara i mitt rum med tårta för min syrraskille fyller år idag mums. Jag hittade mina dröm skor men eftersom jag såg de efter att jag hade spenderat typ alla pengar så va jag bara tvungen att pratar med morsan... Så när jag kom hem så ljög jag att mina nya skor va trasiga och hon bah hämta de vill se de, sen hon bah va e det som e trasig här? o då tänkte jag att om jag ljuger så kommer jag aldrig att får de, då sa jag att jag skulle städa hela huset sen får jag de och hon gick med på det. De kosta 500 spenn bara. Yes jag älskar min morsa.


ritade den på bilden

hallo

hej! idag har inte gjort så mycket alls förutom att jag va i Stockholm. Jag skulle hittar en pressent till min kille för han fyller år om mindre än två veckor. Det jag köpte tänker jag inte säga ännu för det ska va en överraskning. Och tro mig ni vill inte sätta er i min sko just nu, det är skit svårt att köpa saker till killar, man vet inte riktigt va man ska välja.
Men jag tror att han blir fett nöjd ändå med det jag köpt. Nu så ska jag dra och plugga har fyra kommande prov snart så ciao.

så här såg man ut idag<3


<3

Hej! jag kom hem för en timme sedan har käkat så nu sitter jag bara i mitt rum. Skolan va chill men jag har fortfarrande inte fattat att det är skolan igen, känner mig fett seg hänger inte med helt enkelt men det är inte mitt fel som sagt. Och jag längtar redan till jullov. Jag känner att jag måste börja shoppa igen har inte gjort det på länge och jag har tröttnat på de jag har nu,så jag tror att jag ta och åker till stockholm på torsdag. Det va allt för idag vi hörs puss<3



Tips för en snygg makeup

När du ska lägga en makeup är det alltid bra att börja med att använda en fuktighetsbevarande kräm innan du använder foundation och puder.

Välj foundation i en ton som ligger så nära din egen hudton som möjligt. Hellre för ljus än för mörk. En foundation ska inte ge färg, utan jämna ut och dölja ojämnheter i huden.
Applicera krämen tunt. Var noga med hårfästet och tona ut så att det inte blir en kant vid käklinjen. Undvik foundation precis under ögonen, där det lätt kan lägga sig i vecken och ge ett trött intryck.

så får du beyonce´look.


sexighet!

Hej vad tänker ni på när ni hör ordet sexig? Jag har ställt den frågan till många men svaret som jag få varenda gång är att man ska ha snygg frisyr, ordentlig sminkad varje dag, dyra kläder, höga skor, smycken och en dyr väska från en känd märke det är det de kalla för sexighet. Jag håller på sätt och vis med jag menar alla vill ha märkvärda saker ingen vill ha kläder från röda korset direkt jag är själv mode galen men på mitt eget sätt jag gillar mer hiphop kläder. jag känner mig som tryggast när jag kör min egen stil än att härma någon annans.
Men ordet sexig betyder inte bara att jag ska bära dyra kläder, utan för mig för mig betyder det att man ska va sig själv och känna sig bekväm i kläderna jag bär det är det viktigaste för mig

dags för en frisyr?

Hej jag funderar på att fixa en ny frisyr men när vet jag inte riktigt för nu har jag varit blondin i två månader . Men jag vet inte vad jag vill ha för frisyr den här gången vet jag inte än och ifall jag ska fläta igen så vet jag inte vilken färg så am dead.
Jag har haft många frisyrer här är några av de
ni får säga vilken ni gillar<3






hallo

HEJ! jag vaknade vid ett tiden idag pallade inte vakna tio som jag brukar göra tanken på att det är skola imorn så va jag bara tvungen att sova ut. Men jag sov inte hemma igår, jag sov hos pojkvännen jag kom hem vid halv två tanken på att vi bor tio min ifrån varandra. När jag kom hem så fixade jag världens godaste frukost *Mums. Efter frukost så gick jag till mitt rum o chillade bara medans jag väntade på min kille.
En sak ska jag säga er, jag har världens galnaste familj men vad kan man göra jag accepterar de ändå hahaha.
Just nu så sitter jag i vardagsrummet och kollar på EMA på mtv fett chill. Ska sova direkt efter så att jag orka gå upp imorgon kl sju. Det är så tråkigt att vaknar upp så tidigt nu när man är van att gå upp hur sent som helst.


jag har tråkig

Hej! jag sitter i mitt rum helt lonely nu när sebbe och jenny har åkt hem suck* Det va jätte kul att träffa de igen asso för de har bytt skolan o jenny har till o med flyttat så jag blev skit glad att träffa de igen kul vi hade oxå<3
Men i alla fall så har inga planer alls hur dagen kommer att se ut för mig men jag tror att jag ska ta det chill idag och göra klart min rapport eftersom skolan börja på måndag * ogillart*. men vi hörs kanske senare för nu så måste jag dra arrividerci<3