Wassup


Bored

Ska åka in till Stockholm imorn känner att jag behöver mer skor! Ville åka idag men hade ingen ork.
Idag har skolan varit precis som vanligt förutom att vi hade besök av Fredrik Reinfeldt där vi skulle ställa frågor om allt vi behöver veta och sånt. Men jag tyckte att det va bara sjukt för man hörde inte ens hans svar eller det va svårt att förstå... När man ställde en fråga till han så gick in i onödiga saker, verkligen berättade historien av frågan man ställde och till slut så orkade man inte lyssna hahaha...
Men ska inte snacka skit nu, det va faktiskt lite kul att få träffa han men inte lika kul som att få träffa Obama eller Rihanna haha.
Puss


Was playing With my camera

Haters gonna hate


What goes around comes around

Vissa människor är bara där för att utnyttja en, när du har problem så är jag bäst men så fort du har det bra då glömmer du om mig. Allt jag kan säga att lycka till med allt i livet, det inte så att jag skryter om det men det är bara så jävla lågt gjort av dig och jag hoppas att du inser det nån dag.
Men bara så du vet kommer alltid att ställa upp för dig oavsett vad ska du veta. Önskar dig all lycka ciao


Så känns det!

There wasnt anything that I dint like about you, you'd do some stupid things and I would jst brush em off and smile. We were twins, envied by many. Thought I'd be the only one that would always make you smile, make it up to you when I make you sad. Was never too good in describing just how I felt for you but I tried, you def'netly was my everything, and still think about you.

Dint know it rain so soon. You went ahead to changed so drastically, or maybe you was changing with time, love blinding me from seeing that. You gave me winter when I thought summer was cmin.

Telling me and showing me that you really want to be "Nothing" to me, that I am better off without you, that I should get you off my system, go back to the days before we fell in love, be the friends that we were suppost to be, or maybe strangers. I tried even cried, no vast number of actions or words could change that.

Now I keep replaying it over and over again, your own words, your own promises, our million-worth smiles & moments, now I cant help wonder, was it all worth my vain, you know better, and I do too, you could have been my "All" but want to be my "Nothing", it fuckin hurts to do that. But I stopped fighting a loosing battle and accept it, now trying my best...to live by your will


Alltså sanningen svider

Hej! Rubriken säger allt! Jag har hört folk säga att sanningen svider, och nu vet jag också att det stämmer.
Vi gick från jätte nära vänner till fiender bara för en liten sak. Jag visste inte att det kan ta folk evigheter att bygga upp ett pyramid sen så tar det bara noll sekund för en att förstöra den. Det är verkligen synd om man tänker efter..
Jag har jätte svÅrt att va sur på nån i mer än en vecka för det är bara onödigt att vara sur. Om du har gjort mig nåt som verkligen sårar mig så brukar jag bara förlåta och glömma dig så är det!' men om vi har bara tjafsat lite så brukar jag inte ta det så seriöst.
Ville bara säga att jag är ledsen att det blev som det blev och att jag älskar dig.


My new babes

Hey bloggen! Hoppas att allt är bra med er! Här så är det chill.
Här är historien bakom mina snygga skor som inte jag köpte för så längesen. Jag åkte till t-centralen i tisdags för jag skulle kollar vad jag skulle ta på mig på första skoldan! Och jag ville ha nya skor oxå så jag går in i en skoäffär så ser jag de framför mig och jag bli kär direkt sen så letar jag efter min storlek men tyvärr så fanns det inte. Jag blev irriterad och det va sent oxå så jag bah nej jag ska ta och beställa dem från nätet, men sen så bestämde för att åka till kista ändå bara för att kolla där och mina damer och herrar när jag kom in dit så stod min storlek längst fram. Tack för va uppmärksamma puss på er .


love mi hair me seh



Håller ni med?

Hej jag tror att jag har snackat om det här förut men jag tror att jag ska ta och säga det igen till de som inte såg det då. Jag smsade med en kill kompis här om dan och ämnet handlade om ex flick-och pojkvänner jag ska inte påpeka nån för det är bara sjukt. I alla fall så berättade han för mig om hur mycket han hatar sitt ex och att hon utnyttjade honom när de va tillsammans och att hon låg med hans bästis samtidigt, jag lyssnade men sen så visste jag lixom inte vad jag skulle säga till honom för att han frågade mig Vrf tjejer brukar göra så mot sina pojkvänner.jag satt och tänkte jätte mycket för han ville ha ett bra svar that make sense.
Jag skrev till han att det beror på vissa tjejer gör så kanske för att du inte kan tillfredställa sina behov eller inte säger till henne det hon förtjäna att höra alltså hur du behandlar henne helt enkelt, och vissa gör så bara för inte kan vara nöjda så det är olika.
Och då sa han till mig att han gav henne allt och lite till då sa jag att jag inte vet då va hennes problem va.
Sen så skulle jag berätta om mitt ex, då sa jag att förhållande mellan oss är upp och ner att vi bråka skit mycket ibland men ibland är vi bästisar .
Alltså jag tycker att även om man har gjort slut så ska man alltid ställa upp för varandra oavsett vad, som jag och mitt ex vi kan bråka hur mycket som helst men ändå så ställer vi upp för varandra alltid det vet både han och jag. Vi har haft tuffa tider tillsammans och vi känner varandra bra så vi har bestämt att vara bästisar för livet. Men det samtidigt så kan det va svårt att ha kontakt med sitt ex om den har hittat en ny partner och du fortfarande har kvar känslor då tycker jag att du borde hålla dig borta skulle jag rekommenderar..
Men i alla fall det är det jag tycker kom gärna med egna åsikter puss puss


Tack Gud

Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er för själv är det bara bra tack!
I torsdags och igår va det värsta dagarna i mitt liv jag trodde seriöst att mitt liv va över:( jag va stressad som som fan sov ingenting alls utan bara låg och grät och tänkte som fan..
Men jag stressade för ingenting men jag va bara rädd om vad jag skulle ta mig till eller hur jag skulle helt enkelt börja reagerar mot mig själv och mot andra. Jag grät och ångrade allt jg har gjort men gjort är gjort tänkte jag man kan aldrig få det ogjort lixom och allt va mitt fel oxå så jag hade mig själv att skylla på. Sen igår så fick jag ett sms som gjorde min dag ännu ljusare jag blev så himla glad den där sms:et! Och jag tackade gud som fan...
Jag kände mig astaskig mot en kompis jag fick värsta skuldkänslor efter att jag har varit taskig sen så får jag reda på att han har cancer:( må gud vara med han. Men jag offrade mina pengar och ringde upp för att be om ursäkt och han tog emot det också så det kändes jätte bra .
Nu ska jag lära mig att vara mer försiktig i allt jag gör och var snäll mot folk runt omkring mig life is too short so learn appriciate those who appriciate you. Jag ska försöka att vara en bättre människa både mot mig själv och andra..
Nu ska jag fixa mitt rum so peace out babes<3

Bjuder på de här bilderna hahaha


Am tired of love

Hej bloggen hoppas att allt är bra med er. Rubriken säger allt just nu vill jag bara fokusera på skolan jag orkar inte med stress hit och dit. Jag har oxå tänkt åka till Kenya nästa år igen för jag saknar min släkt redan och då hade jag tänkt att leta efter helgjobb redan nu för att kunna ha råd med allt jag har i alla fall sparat till biljetterna redan wihoo!! Och då kommer jag inte ha tid för kärlek för jag har lovat mig själv att inte träffa nån på länge....
Som jag hade planerat att ordna minnestund för min älskade mamma blev aldrig av för min morbror va upptagen hela tiden så ska försöka fixa det nästa år med Guds vilja.. Den här gången kmr alla mina syskon följa med för att vissa kärlek till min mamma....
Min lille bror behöver inte ens spara pengar för han har redan 63 tusen på sitt kontor är fett avvis på honom men aja han förtjänna de pengarna ändå..
Jag funderar på att dra och lata mig framför tv nu för har ändå inget för mig
Ciao puss som fan

Här är min morbror som är allvarlig 24/7 But i Got nothing but love for him han har hjälpt oss med mycket


Dope


Jag orkar inte blogga


Ber uru

Hej sötisar! Jag sitter och chillar galet är så jävla trött ! Jag har lagat frukost åt alla känner mig stolt och det blev afrikanskt då så klart. Jg ska snart iväg t Jean måste hämta vissa saker där sen så kmr jag bara hem...


Thinkin of becoming à modell

Hej bloggen! Jag har funderat länge på en sak men jag vet inte riktigt om jag har guts! Folk har sagt till mig att jag skulle passa som en modell cause i Got the height, body n the look men jag har tvekat lixom tanken på vad dr bli tvungna att göra, typ som att raka av sig håret och det är det jag inte vill för det ta hundra hår att spara mitt hår långt.
Men jag har snackat en hel del om det med Jean förut och då sa han att han va rädd att han kommer förlora mig och Att bli modell är lixom inte min dröm but i think ill give it a try one day.
När vi åkte till Kenya så frågade piloten mig ifall jag är släkt med Janet Jackson hahaha och jag bah neej sen han bah are you sure hahah gjorde min dag
På vägen tillbaka då frågade flygvärdinnan mig vad jag hette då sa jag sen han bah Gud you are Rihanna look alike låt mig hitta ett smeknamn till dig och då jag bah visst och han bah du ska hetta Brianna hahah gjorde min dag
Brenda AKA Brianna hahaha fett glad negger..


I had à blast

Hej bloggen! Ligger fortfarande på min sköna säng för jag orkar inte gå upp!. Idag så tänker jag chilla hemma tror jag för igår va jag i stan för att köpa mina väskor och träffa mina änglar oxå, Brenda och Silpa. Vi hade jätte kul faktiskt tillsammans, jag tycker det är kul att hänga som vi bruka för vi är bara kenyaner i gruppen AKA the danger five! Alla fem är från Kenya och jag tycker att man borde hålla ihop med de som man kommer från samma land med...
Imorn ska kanske Sheba och Silpa sova här hos mig för brenda och Sharon kunde inte:(
Det är bara en vecka kvar tills skolan börjar så nu måste man passa på att njuta! På torsdag ska the danger five grilla och på fredag ska vi typ sova hos nån av de det oklart än..
Ciao hare gött<3


The grupp is called the danger 5! That Was just the three of us!


Mina nya älsklingar! Välkomna hem


those who make sense


am back

hej bloggen! hoppas att allt är okey med er, själv så är det bara bra.
jag kom hem igår från kenya och det känns inte alls bra att vara tillbaka,. jag hade skit kul med de bästa, det va askul att träffa familjen och vänner.
jag kommer att berätta mer sen om vad som hände där nere.