Brendas UF

De här har jag oxå beställt fast det är bara vanliga armband men cool är de oxå


Shambala armband

Jag har beställt några shambala armband och ska då få svar på måndag om de är kvar på lager så jag håller tummarna

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_508b9faa9606ee55d38564d6.jpg" class="image">


Brendas UF

Hej bloggen! Hoppas att ni mår bra för själv så är det bra!
I alla fall så är jag jätte glad för att jag har kommit igång med mitt företag, jag har fixat en affärsidé som jag trodde att jag aldrig skulle klara av, den blev typ 6 sidor och är fett stolt över mig själv. Just nu håller jag på att leta efter en rådgivare och hoppas att jag få tag på en snart bara för jag funderar på att ringa till Kenya embassy och kollar ifall de vill ställa upp så wish me good luck.
Jag har även ringt till DHL för att kollar upp hur mycket varorna kommer att kostar att importerar men det bah om inte ditt företag är registrerad hos Skatteverket så kan inte vi hjälpa eller om det är skolprojekt så måste vi prata med din handledare. Men hoppas på det bästa för annars är det kört och är tvungen att åka ner till Kenya och hämta
Varor!. I alla fall så gå in och gillar min sida på Facebook den heter Brendas UF som rubriken oxå säger.
Spelar ej roll om vi e vänner på fb eller inte det går att gillar sidan visa lite kärlek puss


Jag orka inte

Allting suger just nu orka inte med nånting eller någon:( det känns som om jag aldrig haft en morsa i hela mitt liv, jag sakna min morsa som fan
Men jag försöker bara vara stark så mycket jag bara kan men ibland så orkar jag inte. Det har gått åtta år sen du gick bort min älskade mamma kommer aldrig glömma dig kommer ,sakna dig skit mycket.
Sen du gick bort har jag aldrig haft ett normalt liv bli ila behandland hit och dit fan är det här tror inte att jag orkar mer.....
Men jag har lovat att vara stark jag har syskon som ser upp till mig , jag vill göra de stolt speciellt min lille bror som fick aldrig se min mamma och trodde att jag va hans mamma för jag tog hand om han när bara va två pr till vi flytta till Sverige så jag vill inte svika han!.


Är så deprimerad

Tja jag sitter och plugga till ekonomi prov som är då imorn. Väder får mig att vilja spy det bli fan svart ute jätte tidigt och det regnar hela tiden!
Ta mig tillbaka till Afrika, det va så varmt där så att det hick knappt att andas ibland haha och det är det jag behöver just nu att bara koppla av i värmen och skolan ta över oxå FML .
I alla fall så ska jag fortsätta med det jag gjorde puss


Lite blandat

Hej bjuder på lite bilder på mig o lille bror haha har tråkigt


Breakfast

Sitter och käkar frukost vakna inte för så längesen alls.
Efter det här blir det plugg tror jag. Så kmr min dag ser ut idag tror förutom att vi ska fira min syster idag.


Det är höst

Allt jag älskar med höst är färgerna på träden de lyser lixom.


Its friday!

Hej bloggen! Äntligen är det fredag och jag hoppas att den här helgen ska va chill för, har bestämt att jag ska vara hemma och plugga till provet på måndag istället.
I alla fall så har jag inte gjort så mycket idag slutade fem och va hemma till halv sju! Hatar att sluta så sent på fredagar.
I alla fall så tror jag att jag vet vad jag ska göra på UF! Det blir inga shorts som jag hade tänkt eftersom det kommer att kosta mig skit mycket och har inte råd. Så istället så har jag bestämt mig för att sälja masaai till de och sen skänka lite pengar till de så har jag jag tänkt så långt men man vet Inte jag kanske ändra mig igen puss på er
Stile fi mih passion


Godmorgon

Hej bloggen här kommer kort morgon inläggz första gången jag bloggar så här tidigt. I alla så gick jag och la mig as sent för jag har psykologi prov och när jag har prov så bruka jag vara uppe till jätte sent, i alla är typ framme så vi hörs puss.
Sitter och ta kort på mina naglar hihi


Bad or good dress code

Asso jag diggar deras Swagg asso


Vilken bra ide Swaby

Hej jag snackade med en tjej kompis på fb och hon gav mig idéer och jag tyckte att hennes ide va bäst. Jag vill göra nånting som symboliserar Afrika, ho tycker att jag borde göra shorts, och tröjor med afrikanskt mönstren och det tyckte jag lät bra. Jag ska ha en kollektion av smycken, shorts och väskor.
Här är lite bilder på de mönstren jag vill använda mig av och lite bilder på de sakerna jag ska göra oxå..

 


Du kan välja själv vad du vill att jag ska göra!

Ni får skriva vad ni vill att jag skulle göra kan vara vad som helst!
Allt från smycken, kanske nånting som du alltid valet ha som inte finns redan di får designa själv! Kommer att lyssna på var och en så va inte blyg kommenterar på


Hjälp

Och typ såna här smycken funderade jag på!! Vad tycker ni är det bra ide att sälja de här smycken? Vill ha nåt säljbart snälla hjälp


Hjälp

Hejsan! Jag behöver era hjälp, det är så att vi håller på med UF och det står för ungföretag och man ska starta eget företag då. I alla fall så har jag svårt att välja eller komma på vad jag ska göra först så ville jag sälja smycken från Afrika men sen så ändrade jag mig och nu så vet jag inte vad jag ska göra snälla kommenterar vad du tycker att jag borde göra, tänk typ på vardags problem nåt som skulle behövas.. Sen så tänkte jag på att göra tröjor med memes tryck på och jag tänkte varierar men typ att till tjejer ska jag göra ett linnet med barrygg sen så memes face på låter det som nån bra ide? Skulle ni tänka er att köpa det? Mesans till killar ska jag bara göra ett vanlig tröja på memes tryck på.. Sen så sa jag att man kan få välja själv vad man vill ha för tryck på tröjan själv.. Är det nån bra ide tycker ni!??

Här är några exempel på dom memes jag menar!


lekte lite med cameran

cameran1

Hahaha

Lite humör kan man väl ha


Sitter på kontoret

Hej haha rubriken låter värsta like a boss men tror mig det är, jag har lunch rast nu, ska snart tillbaka till kassan. Jag älskar det jag gör , det känns som jag valde rätt linje för jag vill jobba inom bank men sen så på högskolan så vet jag inte om jag ska fortsätta med ekonomi eller nåt annat.
Det får vi se då! I alla Yalla vi hörs puss på er


FML

Asso jag känner att jag inte orkar leva just nu:( det händer så mycket hela tiden i mitt liv som jag inte ens orka säga här för vem som kan se det och mitt liv är ej reklam:(. Jag vet inte Vrf allt ska hända mig hela tiden.. Jag är inte den som tycker synd om sig själv utan jag är stark person.
Asso om du bara visste vad jag har gått igenom hade du behandlat mig bättre än så här. Jag ber till gud att nån dag bara njuta av livet och ha det bra. Och mitt mål här i livet är att vara där för min familj att kunna försörja dem och ge de allt de förtjäna här i livet . Ska vara där för de så att de har nån att visa de vägen vilket jag inte hade och behandla de lika
FML orka fuck inte , ska inte säga att jag hatar dig för det är för stark ,
OBS det här handla inte om kärlek bara så ni vet det


Tjoo bree

Hej sötisar
Jag sitter hos silpa och vänta på bussen för vi ska snart till Alvik på en fest.. Är fett trött egentligen men vill festa samtidigt oxå så ska bara dra dit och fucka ur som fan!
Aja hare bra puss


Sitter och gör filosofi

Hej här sitter jag och plugga till filosofi för vi har egentligen svenska prov men eftersom vi glömde att plugga så fick vi skjuta upp det hahaha not good..
Jag slutar 16:40 sen så blir det att åka till stockholm och träffa Bello sen så ska vi dra till Märsta tillsammans för att träffa Dee DEE och Sheba för sedan blir det övernattning damn va jag längtar..


Todays outfit


Är uttråkad

No life

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_506d608d9606ee409b8cf3f1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_506d608d9606ee409b8cf3f1.jpg" class="image">


Marknad

Ordet marknad för mig betyder remmar om jag inte köper det så mår jag inte bra. De är så sura och goda mmm,.
Jag fick slutar tidigt idag för vi inte hade engelska vi fick göra en inlämnings uppgift istället. Då drog vi först till Åhléns för att hälsa på en kompis som jobbar där sen blev det marknad hahah.
Köpte två coola iPhone skal och remmar jao


Tar kort och lite så där!


Fucking CSN

Hej snyggingar
Sitter i klassrummet och vänta på att vi ska börjar. Shit va veckan har gått fort känns det som men men me gusta.
Idag är det Norrtälje marknad och jävla CSN la mina studiebidrag på mitt låsta kontor fuck va arg jag blir. Så nu har jag inga pengar alls :( men hoppas att morsan kan fixa det snart gör orka inte va en fattig lapp längre....
I alla fall nu så ska ha ha svenska så hörs puss


Us With the pilot

När vi va på väg till Kenya så fick vi ta kort med piloten fuck yea!!


Man down

Keep on hatin on My swagg.

 


Todays outfit

Am definitely doing me hate it or love


Tisdag

Hej bloggen!
Här sitter man och fryser sönder på en tisdag morgon, har precis slutat psykologi och nu om en liten stund så har jag naturkunskap suck.
Idag vill jag åka till Stockholm men kan inte för jag måste plugga till provet som vi har imorn då. Onödig information men har inget att skriva om haha puss


Todays outfit bitchez


Haters gonna hate


Seg måndag

Hej bloggen!
Jag känner mig så seg idag, hatar verkligen måndagar och jag har lärt mig att man gå inte och lägger sig kl tre på skoldagar. Aja nu så har jag marknadsföring och vi kollar på en film om UF och jävlar va stressig och svårt det verka vara så jag säger bara lord have mercy.