Wassup

Hej snyggingar!
just nu ligger jag och kolla på the Simpsons men vid kl sex ska jag och sean dra och äta på Kina restaurang och sen så blir det bio så det ganska chill.
jag har inte uppdaterat min blogg på länge jag ber om ursäkt för det, kommer blogga varje dag när jag kommer hem. Jag åker hem imorn men ska då till Märsta för jag ska hjälpa sheba att fixa sitt hår så jag åker hem på söndag.
jag har chillat hela veckan med grabben och har haft kul som fan han har världens underbaraste systrar så jag haft kul hela veckan.

Livet kom inte med instruktioner

Ingen är perfekt och för det första så tror jag inte att nån av oss vet ens va själva ordet betyder. För vi är så annorlunda ingen vet hur vi människor ska egentligen ser ut, vi kanske är missbildade och de som vi ser som missbildade är säkert egentligen som är perfekta, vad vet vi. Det är därför vi ska sluta döma varandra för att om du ska göra det ska du se till att du är perfekt själv.
Jag är alltid mig själv, jag gillar att säga vad jag tycker även om du bli sur så har jag i alla fall sagt sanningen till dig än att gå bakom din rygg och snacka skit. Asså alla gör misstag men bara få lär sig utav de. Livet handlar om att ta risker du måste kunna våga chansa. Och våga att misslyckas för att sedan kunna lyckas.
Så glöm inte att alla gör misstag för livet kom inte med instruktioner.


Livet är som en flygande fjäder

Livet är som en flygande fjäder man vet aldrig vart den kommer att hamna.
Asso jag ville bara passa på att säga en sak, alla har säkert gjort nåt som gör så att de bli glada när de tänker på det t.ex. Hjälpt en hemlös med mat eller pengar. Man känner sig så hjälpsam då, men det ska du göra men en sak ska du veta att om du påminner personen om att du har hjälpt den varje dag då för du inga välsignelse även om personen är otacksam låt det bara vara så för det du gör för andra gör du egentligen för dig själv. Jag har också behövt hjälp nån gång och personen som hjälpte mig då slängde det i ansiktet på mig varje dag och jag tycker inte att det borde vara så där för du vet inte vad som kommer att hända imorn, för då kanske du behöver mig istället.
Och sen förra året när jag va i Kenya då åkte jag för att handla åt min älskade mormor, sen från affären då hade jag två tunga påsar i handen. Då ser jag en handikappad man som sitter där och tigger då la jag ner de påsarna jag hade och stoppade in handen i fickan min och tog ut all pengar jag hade och gav det till han, då alla vände sig mot mig och tror mig det kändes så jävla bra att gå därifrån sen. Men bara för jag hjälpte han behöver jag inte gå runt och skryta för jag känna inget på det.


Lördags outfit

En tjej tyckte att den här outfiten va fin där så lägger jag upp den tack Evah du gjorde just min kväll kärlek till dig<33


Har i alla fall försökt

Sista inlägget innan jag lägger mig då!
Jag ligger i min sköna säng och helt plötsligt så dök nåt upp helt från ingenstans. Alltså jag kom på att jag inte har varit ihop med en vit kille i hela mitt liv och det är inte så att jag har nåt emot de nä. Jag dejtade en svensk för inte så många år sen, han va gullig, snäll och allt men mannen det gick inte att få de där connections man få när jag är med en afrikan. Alltså vi höll på i ett år typ men jag kunde inte ljuga för han längre då berättade jag för han hur det kändes för det är taskigt att va med nån för man tycker synd om den personen. Han tog det bra och respekterade mig för min uppriktighet. Det som skiljer mellan afrikaner och svenskar är att svenskar kan ta emot ettbnej vilken afrikaner inte kan. Men i slut ändan så är alla lika mycket värda.
Tack för mig


Min kines

Mohaha! Jag dör av garv, han kommer att bli så sur på mig när han ser hans bild men jag får väl stå för det hehe! I alla fall jag har en söt pojkvän han gör mig glad varje gång jag prata med han. Han är skit rolig för mig alltid på gott humör spelar ingen roll hur sur jag än är.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är att du är en del av mitt liv. Tack för du finns kram!.


Usch?

Vänta kan tjejer också va player eller är det jag som är helt ute och cyklar?
Jag satt på bussen bakom två coola brudar som skröt om hur många hjärtan de har krossat, de berätta om hur de dejtade två vänner samtidigt utan att de visste om det. Alltså jag skulle direkt inte sitta och skryta om sånt där speciellt inte på bussen för det är absolut inget att vara stolt över. Äkta blondiner satt och jämförde deras penis också, alltså jag skämdes men de brydde sig inte ens om att folk satt på bussen.
Fattar inte att man kan hålla på så där,.


Boredom

Har man tråkigt så har man


Stackarna

Alltså vilken sorglig värld vi lever i egentligen. Som ni redan vet så är det skit svårt att få papper i Sverige för några men vissa har tur. Det är synd om de som kämpar men ändå så får de avslag. Då ledde till att man vissa dumma saker så som att gifta sig med en kvinna som är lika gammal som deras mor och nackdel med det är att du kommer att ångra det i framtiden för antingen måste du gifta dig med henne eller skaffa barn med henne. Jag förstår att man vill stannar i Sverige men tänk
På barnens och din framtid man ska inte tänka bara i nuet utan tänk på vilka konsekvenser man kan få för det där också.
Men jag siktar inte på nån direkt så känn er inte påpekade tack för mig


Thats How i roll it

Asså jag kan vara den som ställer många krav men hatar mig eller eller gillar mig det är upp till dig! Jag gillar när min kille messa mig först, då Vet jag att han tänker på mig. Och jag vill vara först och hans allt, du får dock hänga med dina tjej kompisar hur mycket fu vill, så länge jag litar på dig och om du gör nåt dumt skyll dig själv för jag kan förlåta men aldrig glömma.
Jag gillar killar som gillar att snacka känslor och berätta vad hur känner, gillar inte hemlighetsfulla killar för om han inte kan dela med sig sina problem eller hemligheter vem ska han då berätta de till?. Killar som är social är bra, det är gulligt med killar som skriver godmorgon när de vakna och godnatt innan han lägger sig.
Att vara nåns första betyder mycket men att vara nåns sista är guldvärt


Countdown

Jag längtar så jävla mycket tills på lördag för då kommer jag att träffa Sean jag längtar skit mycket. Det är så att vi råkar bo lite för långt ifrån varandra och vi bestämde att distans ska inte komma emellan oss så länge vi älskar och trivs med varandra. Jag åket på lördag och kommer hem på fredag men ska åka till Märsta då direkt så jag kommer att vara hemma på söndag, det blir en lång vecka men det kommer att vara värt det.
Asso jag har världens bästa morsa hon har betalat min resa för hon förstå att jag jag verkligen gillar Sean. Jag älskar min morsa hehehe.


Onödigt

Hej! Jag chillar i klassrummet jag börjar snart.
Jag är förkyld och har ingen aptit alls äter bara för att jag är hungrig men jag känner ingen smak. Dagen började helt okey orka inte klaga hehe, lite trött är man för man sov bara fyra timmar igår.
Skit onödig inlägg men vafan har ju inget annat att skriva om.


Me n magoma

Lite halv fula och men vem bry sig för lixom WHO are you to judge? Hehe
Asso jag har inget att skriva om alls så jag lägger bara upp bilder från igår lite mobbad är man hehe.


No homo

Haha här jag och Sheba så jävla mobbade vi är hehe. Vi hade ingenting att göra för vi satt och väntade på tåget hehe.
Älskar henne skit mycket även om hon är galen hehe


Party

Tju jag har inte pallat uppdatera bloggen! I alla fall jag åkte till Märsta igår för vi skulle festa i Rågsved , och jag kan lova er att festen va off the chain.
En sak jag älskar med väst afrikansk fest är att de spelar bra musik men hatar allt annat haha killar når upp till knäna på mig så det är inte så lätt att hitta nån att dansa med haha.
Aja vi drog därifrån vid fem tiden och vi va hemma vid kl sju och då åt vi nåt sen duschade jag och hoppade i sängen direkt och vi sov bara fyra timmar. Men nu så är jag hemma och kan inte ens hålla mig vaken men är tvungen för jag ska plugga lite till matte. Så ciao


Köpte de inom en månad

Asso jag har ingenting för mig så jag bestämde att räkna skor som jag köpte då under jullovet, och jag driver inte det är åtta par. Vissa köper jag bara vet inte ens när jag kommer att använda de. Men aja de gör mig glad varje gång jag tittar på de hehe.
Men jag dela med mig en bild om ni tror att jag driver<3
Morsan kommer inte att bli så stolt men aja nu är det försent haha


Lite romantiskt och så

Hej! Idag är det ta det lugnt dag för mig, jag gick aldrig till skolan för aint nobody got time for that haha.
Aja jag vaknade vid ett tiden sen gjorde jag frukost åt mig själv och eftersom det är alla hjärtans dag så valde jag att vara lite romantiskt mot mig själv och snäll mot mina syskon. Då gjorde jag porridge afrikaner vet va det är och engelsk talande fattar nog också va det är. Så det blev i alla fall porridge och mandazi för min del mums va gott. Ciao nu ska jag fortsätta dejta mina böcker så peace out forever alone haha.


Grattis/ happy valentines

Juste we have a birthday boy i almost forgot! Yo sup niggas idag fyller King Paps år och han fyller hela 19 idag vill bara passa på att gratta honom eftersom han är en underbar vän.
Grattis Paps hoppas du får en underbar dag, have a blast och fuckar ur mannen det är sista året du är tonårig hehe:) grattis på din stora dag!
Och känn dig lite speciell för det är alla hjärtans dag idag och du fyller år samma dag hihi


Nämen titta

Jag bläddrade igenom instagram och sen helt plötsligt så ser jag min bild på min killes instagram sen läste jag och blev lite blyg hehe kanske till och med rodna men tyvärr så syntes det inte cause am too dark för that shit haha.
Aja ville bara dela med mig lite eftersom det är alla hjärtans dag, haters gonna hate and potatoes gonna potate But life goes on haha.
Den andra bilden är från hans blogg som han då gjorde för min skull.
Kommentera inlägget om ni vill ha hans blogg namn, han bloggar om allting kan jag säga er.
I alla fall tack till min underbara pojkvän fett söt av dig<3


Jag är inte lat

Någon klagar skit mycket på mitt rum, att jag borde städa den. Men grejen är att jag städar ju mitt rum varje vecka men har mycket saker som står på golvet det är det som gör att den ser lite stökigt ut!. Och jag vet varför de står där de gör hihi men om ni vill att jag dela med mig så gör jag det gärna. Så anledningen till varför de står där är för att om jag ta ut de då kmr morsan fråga vad alla kartonger kommer ifrån för jag köpte 8 par nya skor utan att visar henne för hon blir galen haha det är därför jag gömmer de där. Men jag är inte lat faktiskt när det kommer till att städa mitt rum för det är det ända jag gör hemma om inte plocka ur diskmaskinen räknas hihi. Men jag kommer att ta kort nån dag när jag har tagit ut allt från mitt rum och städat den skit fin<3


Why me?

Jag är fett sur just nu!! Jag gick in för att anmäla mig till högskoleprovet för sista dagen för anmälningen är imorgon! Och sen när jag hade anmält mig och betalat så ser jag att provet är den 6 i april samma dag som jag fyller år, och då tänkte jag bah fan nu är det kört och det är på en lördag också. Så jag kommer inte fira min födelsedag då för hela min lördag går ju bort eftersom man ska vara där från sju på morgonen till klockan fem så jag kommer att vara hemma vid halv sju tiden och jag kommer Att vara helt slut..
Men får väl ta och fira på söndag istället då, det är bättre än ingenting alls. I alla fall så är jag lite besviken på den som bestämde datumet till provet.


Glad alla hjärtansdag

För att va ärlig så tar jag inte det som värsta grejen, visst det skulle va nice att fira det med sin partner men eftersom det är skola idag och min kille bor inte i närheten så är jag väl forever alone då.
Nej men det är bara en vanlig dag va inte deppig för du inte har en dejt snälla världen går inte under direkt, vissa har inte mamma på morsdag och far på farsdag så ta och andas.
Annars är det min brors namnsdag idag grattis på din namnsdag our beloved valentine<3


Ego bilder?

No life på högsta nivå


Hatar hundar

Inte för att överdriva men jag är skit rädd för hundar. När jag va på bussen så va det tre stora hundar och jag höll på att få hjärtinfarkt, för de skällde och ville typ attackera varandra och det va första gången jag inte sov på bussen för jag vågade inte! Jag vet inte varför jag är så rädd för hundar men vi hade fem hundar i Afrika hehe.


hahaha! omg filmen gjorde vi för ett år sen hahaha! jag är Hamlet, och då va jag rödhårig också hahaha


Love?

Hey ma sweet readers
Tju sitter här och tråkar så bestämde för att skriva om kärlek. Det här med att lägga förhållande på fb är inte alltid bra ide för vi alla vet att det finns alltid de som försöker att komma emellan. Men jag säger dock inte att ni inte ska lägga det på fb alls, men det håller inte längre bara för att man lägger det på fb!
Jay- Z säger att deras förhållande har hållit i tolv år för att de håller låg profil, att de prata inte om deras förhållande hur som helst för det brukar inte slutar så bra. Perfekta förhållande finns inte men det son kan göra ett förhållande perfekt är att ni går igenom svåra tider tillsammans men ändå så kämpar ni.
Respekterar varandra och lyssnar på varandra men lyssnar aldrig på folk för det bruka inte sluta så bra för de vill bara förstöra. Tvingar aldrig någon att älskar dig för kärlek handlar om att ge- och få tillbaka för tvingar du kärlek så kommer du till slut att inte få respekt. Och ta aldrig nån för givet
Och till killar låt inte en tjej falla om du inte är redo Att fånga henne


Tråk i skolan

Nu ska jag röra mig hemåt, har precis slutat så nu sitter jag här och väntar på min buss dom kommer om en halv timme typ!. Ska försöka plugga lite när jag kommer hem.
Idag har varit rätt chill dag faktiskt, men hungrig är jag nu men går hålla ut.
Vi höres senare vill chilla nu hihi


Respect kommer man långt med

Asso jag hatar verkligen bortskämda ungar eller fjortisar som Säger att de hatar deras föräldrar och ska få precis allt. Jag är inte avis eller så bli bara så jävla irriterad på otacksamma människor istället för att uppskatta det de har. Innan du beter dig som du gör tänk på att det är nån som skulle vilja göra vad som helst för att ha det du har
Och glöm inte att respekterar de som är äldre än dig, asso dom som såg solen förre dig hehe.


Trött

Hej snyggingar!
Själv så sitter man här med tjejerna och spelar candy crush inget liv, vi har precis ätit och maten va helt okey.
Vi har internationell ekonomi som jag tycker är världens tråkigaste ämne, men det häller att bara glida med. Jag va då jävla trött igår så jag la mig skit tidigt pratade bara med Sheba i två timmar sen så la jag mig.


Haha bomb

När jag och min kille snackade igår då mobbade jag han om att han är chinese hehe för han har skit små ögon!.
Han sa till mig att han leker ofta med sina ögon, ibland är de små, stora och ibland är de mitt emellan då sa jag att det är bara chineser som kan göra sånt hehe.
Jag testade att leka med mina stora men vet inte om jag är godkänd hehe


#quote#

Realtalk#


Fråga inte Vrf jag har mössa inomhus

Jag sitter och plugga men har så himla tråkigt så jag har bestämt mig att ta lite paus, och ska passa på att slänga in den här inlägget hehe,.
Skit onödig inlägg men vad ska man göra lixom? No life haha
Man måste kunna bjuda på sig själv ibland så garva hahaha.


Tack!

Tack gumman så jävla mycket, älskar new looken<33 du är så himla snäll.
Ni kan också ge henne feedback genom att kommentera vad ni tycker om nya utseendet:)


Skjut mig vi har genomgång inför matte c provet

Jag fattar ingenting om jag ska va ärlig , vill bara gråta men jag håller ut, palla inte anteckna såjag ta kort istället.jag blandar ihop allt och det inte bra.


Vad tycks?

Så nu har jag fixat en ny frisyr ni får jätte gärna kommenterar vad ni tycker


Har göligaste pojkvän

Bjuder på lite bilder på min kille, kollar men inte röra hehehe . Nej då han är fan gulligaste och underbaraste, han gå mig att må bra och det är det förhållande får ut på. Kan inte fatta att vi har känt varandra i två månader.


Jag ser inget

Jag sitter i klassrummet och klagar på att jag inte ser så mycket, men mm undrar varför hehe! I just love My hair, den är mjuk och svinto på samma sätt och det är det jag gillar.
Nu sitter jag i klassrummet och har marknadsföring men aint nobody Got tym for that hehehe.
Vi hörs


You put ma love on top

Hej äntligen är de här, har väntat på er jätte länge men nu är ni mina och det är det som räknas. Jag blev kär första gången jag såg de, blev kär i nitarna.
Jag vet att jag är lång men jag bär ändå klackar framför allt för att det är kul och jag vill känna mig extra sexig hehe.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?


länkbyte

hej snyggingar, 
Juliettes blogg blev dagens blogg, och ni måste bara gå in och läsa den, tjejen bloggar om precis allting från kärlek till hennes vardag. hon ger tips om olika grejer på sin blogg också så jag rekommenderar hennes blogg till er alla.  hon lägger upp upp skit snygga bilder på sig själv och allt annat, och hon uppdaterar sin blogg varje dag så att man får läsa nya saker varje dag. jag läser själv hennes blogg varje dag och jag tycker att ni borde också göra det.
så kikar in henne blogg (Tryck på hennes bild)

Got Nothing to blogg about

Jag lägger bara bilder för jag vet inte vad jag ska blogga om alls! Skulle va tacksam om ni kunde ställa frågor som jag kan svara på eller tipsa om vad jag ska skriva om! Det kan vad som helst, om ni vill fråga om min pojkvän eller om ni vill att jag skriver om han och lägger upp en bra bild där man ser vem han är då lova jag att göra det! Så passa på
Nu allihopa


Mitt afro

Hej jag fick sluta tidigt idag eftersom jag hade egentligen bara en lektion idag då det va ganska chill!
Nu då sitter jag i mitt rum och håller på med mitt afro måste erkänna att jag älskar den även om det krävs mycket jobb.
Aja bjuder på några bilder


Back to ma natural hair

Jag tog ut mina flätor idag och jag älskar mitt hår så jävla mycket även om det ta tre timmar för den att se ut som den gör så är jag fett stolt.
Sista inlägget innan jag sover då, snackade med pojken i två timmar och nu har vi lagt på och jag ska snart sova.
Bilderna är tagna strax innan läggdags han tvingar mig att ta för han ville se resultatet så ingen smink elr nåt för han sa att jag skulle ta en naturlig bild hehe och han gillar den och sa även att jag passar bättre i mitt riktiga hår, skit söt är han<3
Godnatt och kommenterar gärna puss på er<33


Boredom

Tju jag sitter och leker lite med min kamera har inget bättre för mig så jag bara chillar kanten.
Jag saknar bara min kille just nu, det skulle inte sitta fel att träffa han men det gäller att hålla ut bara. Jag längtar till sportlovet för då jävla smäller det.


Happy birthday

Idag fyller silpa år, och hon blir 19 år då vill passa på att gratta henne. Tiden hår för fort det är din sista år som tonåring då ta vara på det! Du är som min syster du finns alltid där för mig och jag ångrar inte att jag lärde känna dig älskar dig och grattis på din födelsedag puss på dig<3


Chillaxin

Hej läget
Jag chillar i skolan just nu men jag börja egentligen kl ett men kom hit för jag ville plugga men helt plötslig så orka jag jag inte. När jag vaknade då snöade som fan och jag hatar när det snöar för då blir jag alltid nere hehehe. Men fint är det i alla fall när det faller stora flingor.
Aja jag börjar kl ett så nu ska jag fortsätta att chilla men vi hörs:)


Mina frisyrer

Orka inte lägga upp alla fan! Men här e fortsättningen i alla fall.
Den nya får ni se nästa vecka puss på er.


Här är de frisyrerna jag har haft

Hej sötisar
Dags för mig att fixa en ny frisyr känner jag , jag kommer att fläta ut de som jag har nu imorn för att på lördag då smäller det. Vill inte avslöja vad jag tänker fixa utan det ska va en surprise så jag längtar som fan hoppas det blir snyggt som jag vill ha det bara annars kommer jag att bli ledsen i ögat. Så på torsdag och fredag så kmr man köra med sitt afro till skolan och en sak vill jag göra klart för er, jag älskar mitt hår skit mycket skulle jätte gärna ha mitt naturliga men det är för kallt för min hår typ det går bara av så det är drf jag flätar för att skyddar mitt hår!
Kommer lägga upp några frisyrer som jag har haft.


Valentines day

Hej broshor
Jag vill bara påminna er att det är snart alla hjärtans dag och det är då man ska fira med sin partner antar jag. Alltså för mig är alla hjärtans dag inte så super viktigt om jag ska va ärlig ni får kalla mig forever alone om ni vill men sanning är att jag fatta inte varför alla gör en stor grej av det,. Allt jag vet är att det är min brors namnsdag för han heter valentine.
Vissa hypar att de inte har nån dejt på alla hjärtans dag när vissa inte ens har mamma på morsdag och inte heller pappa på farsdag så lugnar ner dig världen gå inte under bara för du är ensam på valentines day. Va glad för det du har vet inte hur många gånger jag behöver säga det.
Puss på er


Min sötis

Hej bloggen!
Jag har sovmorgon till kl ett så jag chillar hemmA fortfarande. Jag är ganska pigg så tänker göra klart min krönika som ska va inne på fredag så jag har bara två dagar på mig.
Jag gick och la mig väldigt sent igår för jag snackade med den personen som får mig att känna mig levande. Han är den gulligaste personen i hela världen och han betyder mycket för mig! Jag kommer att vara med han så länge jag älskar han bry mig inte om vad andra tycker.
Vi snackade i två timmar sen så blev min mobil för varmt och den typ la på då ringde han igen och vi pratade i en timme.


Throwback#

Happy me hehe


My baby brother

Hey y'all what's cracking? Am so bored right now so I decided to blogg about my little brother hehe.
He is growing very fast so am starting to feel pretty old hehe anyway he is 11 turning 12 in May and that's pretty soon actually. But all I can say is am so proud of you and I do love you too unconditionally I thank God for having a caring little brother as you. Our mother would be very proud and I know she is cause she can't be that far.
Peace and stay blessed


Det va en gång en liten tjej som.....

Hej mina läsare!
Om ni inte visste så älskar jag att ta kort i smyg, det gör för det mesta varje gång jag köper nåt nytt. Och jag skyller alltid på bloggen, att jag har blogg som måste uppdateras varje dag men det är i för sig sant.
Aja jag ligger kvar i sängen för jag orka inte gå upp för ingen är vaken heller så jag chillar lite, och jag sakna min pojkvän måste han bo så jävla långt bort!!! Aja hörs


Chapati

Hej jag gick upp vid ett tiden och gjorde då brunch som det heter. Jag bestämde för att göra chai och chapati och kan lova er att det va godare än va de ser ut. Enjoy the view


Proud kenyan

Hej människor, jag ligger i sängen och chillar kanten och ska passa på att säga er en sak som jag faktiskt bli irriterad på. Jag är kenyan 100% och ingenting kommer att ändra på det. Kenya har jätte många olika folk grupper och det tycker jag är bara dumt i alla fall jag är luoer asso Obama hehe, i alla fall de brukar faktiskt vara mörka och långa men de finns de som är ljusa också såklart. Så när folk frågar mig vart jag kommer ifrån då säger att jag är kenyan och de bah nej du är för ljus för att komma från Kenya alla kenyaner jag känner är väldig mörka. Då blir jag faktiskt jätte arg och ledsen lixom Vrf skulle jag ljuga om vart jag kommer ifrån jag är stolt kenyan. De som kommer från samma ställe som vi prata samma språk med tror mig inte heller fast att vi prata samma språk damn it breaks My heart. I alla fall mina syskon är väldigt mörka ingen kan tro mig om jag säger att vi är släkt. Men min mormor och min morbror är ljusare än mig så det kommer nog därifrån, min morsa va inte så värst ljus heller.
Aja shit happens
La familia här mina syskon


Alkohol löser inga problem

Hej jag lärde mig att ta tag i mina problem istället för att skjuta upp de för tack vare världens bästa mamma som lärde mig att man måste ta tag i sina problem för de kommer att följa dig hela livet om du inte ta tag i dem. Vissa människor är eskapism alltså de fly verkligheten genom att ta droger och dricka jätte mycket, det kanske hjälper när du är hög men sen när du nyktra till så är alla problemen kvar så det inte så smart alls.
Jag bodde med min mamma och jag såg aldrig henne dricka eller ta droger utan hon va den som tog tag i sina problem och löste så att hon kunde gå vidare med livet. Det är där jag har lärt allt så jag är stolt att jag hade världens bästa mamma.
Alltså om jag ska va ärlig nu så har jag aldrig smakat alkohol inte ens på fester men jag brukar va den som är galnast, då frågar folk mig såhär kolla hur du är när du är nykter men tänk när du är full då? Nej men nu så har ja bestämt att jag ska hålla avstånd från alkohol för mitt eget bästa och för att göra mamma stolt också så klart.


Dope

Ni kanske tycker att jag har för många bilder på bloggen eller att jag lägger upp bilder hela tiden. Men jag tycker att en blogg ska innehålla mindre text och mer bilder men det beror också på hur man vill ha sin blogg. Och jag vill inte heller att min blogg ska va som alla andras jag gillar att vara lite annorlunda. Peace


Fly

Tju
Det är väl så här vi rullar? Jag gillar att ta kort när jag har tråkigt eller så älskar jag min garderob så mycket så att jag inte kan låta bli att testa mina kläder vem vet.
Jag har uppdaterat min garderob lite men lite till skulle inte sitta fel heller. Hehe i alla fall enjoy the view


Happy february

Hej snyggingar
Jag pallade inte blogga igår för jag skulle till stan och träffa Sheba och det slutade med att jag kom hem sent och då orkade inte jag blogga.
Jag köpte ett pAr skot som jag är ganska nöjd med faktiskt, först så tvekade jag men nu är jag fett böjd efter alla kommentarer jag har fått hahaha.
Inte för att överdriva så har jag tio par skor som jag har köpt inom två månader typ, sista par kmr jag köpa nästa vecka sen ska jag inte köpa skor nån mer kallar inte mig shopaholic.
Och äntligen är januari över jobbigaste och längsta månad! RIP to january