Jag är bra med barn hehe

Tju bloggen jag älskar barn skit mycket men vill inte ha eget än eller den får komma när den kommer. Men annars så älskar jag barn och de älskar mig också. De här bilderna är tagna i lördags då vi skulle till en fest som då blev inställd. I alla fall hon är skit söt va bara tvungen att lägga upp bilderna .
Bilderna är tagna av mig hehehe tänkte om ni ville veta. onödig inlägg men jag har inget annat att blogga om hehe
Nu får tipsa om det är nåt ni vill att jag ska blogga om


Dagens gossip

Tju bloggen
Rubriken säger allt, jag har valt Att skvallra lite om Kanye west. Kim k och Amber. Det är så här att Amber va tidigare ihop men Kanye men det tog slut efter ett år om inte tidigare hehe och det ryktas om att bland annat Kanye va taskig mot Amber och kalla henne för tjockis och allt, och även att det va Kim kardashians fel för att Kanye west höll på att skriva med Kim samtidigt och det va det som gjorde att de splittrades, amber sa i en intervju att hon kan inte fatta att Kim kunde sjunka så lågt för kvinnor ska hålla ihop och se efter varandra but instead she betrayed her.
Aja I alla fall amber gick vidare och träffade Wiz Khaliffah de är lyckliga tillsammans och de vänta barn och hon
Kmr att få barn nästa månad! De är verkligen skit söta grattis till de.
Och nu Kim kardashian också gravid och vänta hon och kanyes barn i juni vilken tävlings människa jag tål inte henne henne, men det är bra i alla fall för henne för deras förhållande kommer varar mer än 72 dagar hahaha. Kan inte fatta att hon gifte sig för pengar (golddigger) och sen så höll det bara i 72 dagar. Aja samtidigt är det upp till de va de vill göra med deras liv men gillar inte Kim så mycket!..


Love My friends


Efterrätt

Jag kom hem och då hittade jag när morsan har lagat mat och åt då direkt för jag va så hungrig. Efter det bestämde jag och mina syskon att vi skulle fixa efterrätt och det blev mandazi, jag älska mandazi så mycket. Nu ska vi snart göra chai för man måste ha nåt att dricka till för att göra det hela godare. Nu ska jag njuta så ta hand om er


Missa bussen

Fan jag har slutat och kom på att jag missa min buss och är tvungen att vänta i en timme tills nästa buss åker, hatar att missa bussar. Jag sitter på soffan och chilla kanten asso, men det är ändå chill för jag börja kl ett imorn då känn er avisar hehe.


Boredom

Har internationell ekonomi just nu och jag tycker inte att det är inte intressant att läsa ekonomis historia! Men för att inte va uttråkad så ta jag bilder heheh. Fett tråkigt inlägg heheh


Min sötis

Hej ville bara skryta om att jag känner världens underbaraste kille på riktigt! Killen är rar och allt det där hehe och han ser bra ut också hehe. Han får mig att le konstant hela tiden jag är fan glad att ha han i mitt liv, han är jätte schysst också.
Han är tyvärr upptagen tjejer :(


Well hello sexy

Damn this dude is fine! Vart gömmer han sig? Snacka om skönhet damn jag kan inte andas!


Så här rullar vi

Dont fuck With My clique!


Min modell

Hej ville presentera min modell/ wifey! Hon är så himla fin, hon vet inte om jag ska lägga upp de här bilderna hon tog de bara för skojskull men jag tyckte att de va jätte fina så är tvungen att lägga upp de. De här bilderna tog hon innan festen.
Jag älskar henne jätte mycket hehehe det ska hon veta!


My beloved ones

Ville bara skryta om vilka underbara vänner jag har! De får mig alltid att le jag är tacksam att ha de i mitt liv. Alltså utan de skulle jag nog inte ha klarat allt det jag har gått igenom, de uppmuntra mig varje gång jag håller på att ge upp allt i livet jag är jätte stolt som har såna underbara vänner.
Jag kommer alltid att älska de och va där för de oavsett vad också när de behöver mig..
Respekt och kärlek till de<333


Kul vi hade ändå

Hej vi hade faktiskt skit kul igår även om det inte blev nån fest! Det började med att vi fixade oss skit länge sen så höll vi på att missa bussen så vi sprang som idioter för att hinna.
Först innan det så ringde Sam mig och sa att festen va redan slut vet inte vad som gick fel, men han sa att vi kunde ändå dra till Älvsjö och chilla med han och några kompisar till och det gjorde vi.
Vi åkte till älvsjö och väntade på han i en halv timme vi va skit trötta och jag ville bara åka hem. Och så klart så tog vi bilder puss


Damn

Tju bloggen
Jag vakna precis och sitter på soffan med Sharon men hon är typ halv vaken boring. Jag ska träffa en kompis innan jag drar hem för att jag har lovat han att träffa honom många gånger men det blir aldrig av.
Nu väntar jag på att Sheba ska fixa porridge och mandazi kommer att lägga upp bilder ifall jag kmr ihåg att ta kort innan jag äter up.
Jag ska va social mot andra så ha det bra.


Comviq

Hej är det bara jag?
Tju alla som har comviq, själv så har jag också comviq och folk jiddrar om hur billigt det är att ha comviq. Visst det är billigt att prata med folk som också har comviq men inte annars. Det jag vill komma fram till är att jag har en iPhone 4s och jag brukar tanka varje månad ibland 75 och ibland 195 men för det mesta så brukar jag köra 75 spenn. Asso jag vet inte om min mobil är golddigger jag har ingen anning men i alla fall så ta alltid pengarna slut efter en vecka för när jag har tankat så bruka jag inte orka sms:a folk för det ta sån tid. Jag tankade för inte så längesen men det tog slut samma vecka hehe. Det är fan bättre med Abonemang kanske fixa en sån hehe.


Ouuch

Hej babes!
Här ligger jag på sängen fortfarande för jag orka fan inte gå upp. Men jag samla energi sen ska jag dra och duscha sen efter äta frukost om jag kan för jag bet mig på tungan och plus jag har nån jävla sår i munnen!!! Sen efter så ta jag bussen till stan för jag ska möta Sheba sen går vi runt lite på stan sen så drar vi till Märsta like à boss hehe.
Aja ni får ha en dunder dag vi får se om jag kmr göra flera inlägg:)


Hola me

Den här fredag va inte lika tråkig som andra fredagar och anledning till det är att jag haft prov och en redovisning idag och det känns så skönt att få det gjort!
Nu ligger jag på min säng och gör ingenting alls är rastlös som fan. Jag skulle till Märsta idag egentligen men festen blev fram flyttad så ska dit imorn istället, cant wait.
Aja nu ska jag fortsätta att lyssna på luo gospel och om ni undra vad det är so just hola me Haha


Va längesen

Jag minns den här dagen! Jag skulle träffa brenda på stan och sen träffa vi på den här fotografen som frågade ifall vi ville bli fotograferade och vi bah visst.
Vi hade kul och det va i början av sommaren så jag kmr inte ihåg så mycket som hände resten av den dagen ;)


👏😍👈

Ingen rubrik som ni kan se men det så här jag såg ut på skolavslutningen:)


Throwback

Jag hittar gamla bilder på mig från min fest när jag fyllde år fan va kul det va.
I år så vet jag faktiskt inte vad jAg ska hitta på när jag fyller år men det ordnar sig nog:)


Vad tycks?

Försökte hitta kläder som passa mina gröna skor som jag köpte men det va jävligt svårt faktiskt.
Men aja har försökt så ni får gärna slänga in era tycke.


Kärlek

Jag älskar känslan, man messa och prata på telefon innan man lägger sig den känslan älskar jag. Allt man tänker på är bara han man blir överlycklig av att se hans sms. Han är den sista du prata med innan du lägger dig och den första du prata med när du vakna. När kärleken börjar så pirrar det i magen och man vill prata med sin partner hela tiden. Sen så börjar man bråka och vissa får nog och gör slut.
Men asso för mig är kärlek inte det man se utan det man känner man ska va ärlig, ha respekt för varandra och va trogen hehe. Sen så händer det att man tjafsa ibland men det finns inte ett förhållande som är perfekt, det gäller att kämpa tillsammans för att få det att funka.


Jag och min syster

Vi leker sexiga och grejer hehehe! Visst är vi söta!!


Sovmorgon

Hej snyggingar!
Hoppas att allt är bra med er, själv så är det bara helt okey förutom att är minus 20 grader ute. Hatar att ha på mig tjocka kläder men jag vill inte frysa heller så jag har lixom inget annat alternativ!
Aja får väl acceptera det bara jag bor lixom i Sverige så. Jag har sovmorgon till 10:10 och jag kom precis.
Nu är det bara att börja röra på sig mot lektionen:)


Fashion till i die

Jag älskar mode asso , jag älskar kläder som kossor älskar gräs. Morsan bli sur varje gång jag shoppa så nu har jag bestämt att inte vissa henne allting haha. Jag börjar älska skor också så nu bli det knas hehe! Men jag älskar att va fin hela tiden.
I alla fall detta hade jag på mig idag så ni får kommentera era tycke.


Va fult

Asso Gud va jag stör mig på människor som är hjärndöda!! Speciellt killar.
Få klart för dig att om du har varit ihop eller hållit på med en bekant till mig så försök inte ens på mig för du vet att det inte kommer att leda nån värt. Så försök inte ens för jag är inte en sån människa kan aldrig förlora en vän på grund av en kille mina vänner kmr alltid först.
Det finns nåt som kallas för respekt men många verka inte ha nytta av den, tänk er om min vän ligger med en kille sen när det ta slut så försöker han på mig visst är det fullt?? Killen kmr inte ha respekt för dig heller, jag respekterar mig själv. Jag vill ha en bra profil men när jag ändå säger emot då är jag ful elr leker, jag står hellre för det!! Peace


Throw back

Well well! Titta vad jag hittat, en bild på mig och Samweezy. Det va första gången jag träffade han och det va på en fest i norrbacka skolan. Du är en skön kille på gud jag garvar alltid i din närvaro du har så jävla skön humör min lilla vän.
Det va ett tag sen mam träffa dig hoppas man få träffa dig snart då, har saknat att garva.
Älskar när du alltid springer iväg när jag och Sheba säger achiel, ariyo men du vet inte ens vad det betyder hehe. I alla fall saknar och älskar dig bror<3


Rihanna<3

Jag gillar rihannas tatuering på nacken
Jag bli lite sugen men är skit rädd för sånt där. Jag skulle kunna tänka mig ha en sån för det är skit fint på sommaren så vi får se om jag vågar.
Sen har hon ett halsband att dö för jag har hittat en hemsida där man kan beställa den, så det kanske bli en sån till studenten vem vet!.


Favorit saker

Här är två saker jag är mest nöjd med, jackan köpte jag i lördags tycker att den är annorlunda aldrig sett en sån förut, och jag vill testa nya saker eftersom det är nytt år.
Skorna köpta jag idag, jag såg de i lördags och jag blev kär i de och nu är de mina.

Jackan från: monkey 250:-

Skorna från: bikbok 700:-


Seg

Hej snyggingar!
Kom precis till skolan för jag har sovmorgon från tisdag till fredag så det är chill. Sitter här och tråkar medan jag väntar på Theresa seriöst jag kmr somna när som helst, jag gick och la mig kl tre för att jag pluggade till NO prov som vi har idag so önska mig lycka till.
Aja jag har svenska snart så måste börja röra på mig mot klassrummet nu puss!


Hoppas du kunde se mig nu

Jag har förbättrats! Smärtan finns kvar men jag är glad efter allting som jag har gått igenom. Jag kanske har också gjort fel vad vet jag ingen är ändå perfekt.


Bara om jag kunde gå tillbaka till då allt va bra!

Asså livet är Inte lätt men det gäller bara att kämpa på. Jag har svårt för att visa när jag är ledsen för bruka alltid låta bli att tänka för mycket det är därför jag bruka va med vänner så ofta för att ha någonting annat att tänka på. Just nu har det i alla fall lugnat ner sig men allt är inte sig likt men jag ber till gud att vakna en dag när alltid är back to normal för det här gå för långt faktiskt.
Jag har bett om ursäkt och ber fortfarande för allt ont jag har orsakat dig. Jag trodde att allt skulle vara bra när du kommer tillbaka men jag hade fel det blir bara värre men den här gången går du för långt men som sagt du är chefen men om jag va du hade jag
Släppt taget. I alla fall förlåt ännu en gång till och lycka till! Jag har förlåtit dig för jag är inte långsint.


Dagens outfit

Dagens outfit, trots att dagen började dålig så lyckades jag med outfiten i alla fall hehehe eller vad tycker ni?


Glöm inte

Ni har väl inte glömt att jag säljer shamballa? Ifall ni är intresserade så kan ni kommentera här eller kontakta mig bara via fb any can do. Jag kommer att beställa in nya snart för eftersom vi kommer att ha utställning snart i Älvsjö mässan och till alla er som bor i Stockholm kan väl komma förbi och se va vi syssla med! Det är den 18:e mars
Passa på och beställ nu innan det hinner ta slut!
Jag bestämde mig för att marknadsföra de så här för att visa er att man kan bära de till vilken outfit som helst


Mina äkta naglar

Hej! Jag orka inte vara arg istället sitter jag att fixa mina naglar jag har sparat de skit länge! Men jag är inte så nagel fixerat allt jag gör är bara att måla de sen är det klart, men jag har lyckats.
Bjuder på en bild. Tror det eller inte men det är mina äkta naglar


Fitt bussar

Tju jag är så jävla sur just nu!! Jag hade sovmorgon till kl elva och jag vaknade nio för jag skulle med tio bussen men den missa jävla fan?!!!! Hatar att missa fitt bussar.
Aja nu är det bara att vänta på nästa som åker 11:27 och det betyder att jag kommer att missa marknadsföring !!!! Aja ha det bra nu ciao


Natti

Godnatt ska plugga nu sen ska jag lägga mig
Puss på er! Jag bjuder på två glada bilder puss


Love at first sight

Damn, damn, damn, look at this Fyn mothefuckers, hehehe anyway i gotta have em they caught ma Eyes damn talking about love at first time!
Anyway hope that one day i Will make them My bitch hehehe.


Me love him

Hahaha älskar han är alltid lika busig kolla va söta vi är på den här bilden. Det är bara kärlek hehehe.


Vad tycks?

Fundera faktiskt på att pierca mig! Så kommentera vad ni
Tycker


Doing what i love doing

Hej minns ni när jag nämnde att jag skulle ut och ta kort?
Ja. Det är så här att mina syskon är så sega och det började bli mörk ute, sen när vi skulle precis gå då va maten klar och vi va tvungna och äta innan.
Sen efter så drog vi men det va mörk då och sen så bestämde vi att ta i källaren istället hehe:)


New in:)

Well som ni alla vet så va jag i stockholm igår! Shoppade loss faktiskt är fett nöjd med allt jag tog med mig hem. Kommer att lägga upp lite bilder och vad Jag har köpt de ifrån dock att de inte kommer att stå i rätt ordning.

Jacka/kappa från: Monki

Barrygg tröja från: cubus

Tröja/korsett från: Monki

Jeans från: Bikbok

Jeans från: Newyorker

Svarta pumps från: Belle shoes

Gröna sneakers med nitar från: Belle shoes


Stockholm

Jag va i stockholm igår med mina syskon vi skulle shoppa! Dagen började med att vi missa bussen nästan för den stanna precis vid vårt hus för vi bor typ fyra min från busshållsplatsen och tack gud att chauffören va snäll så
Han såg oss springa då stannade han , gud det finns så snälla människor ibland.
Sen så åkte vi till kista först för det va så längesen man va där, vi åkte därifrån vid fyra ungefär för jag skulle träffa Sheba i Tc och hon tog hundra år som vanligt. I alla fall vi gick runt hon skulle köpa skor från Belle shoes och vi hade typ fem min på oss att springa dit och som tur så hann vi innan de stängde.
Efter det så drog vi till gallerian och chillade för vi skulle hem med sju bussen så vi bah vi kan dra vid kvart i, SEn drog vi vid kvart i, och när vi kommer där tunnelbana mot mörby åker då ser vi att den kommer om nio min, och bussen åkte då om elva min då vi bah aldrig i livet Att vi kommer hinna men vi kan väl försöka ändå, då tog vi tunnelbanan till Danderyd och så klart när vi sprang för att försöka hinna så sprang vi åt fel håll så klart och vi hann så klart inte-_-
Då ringde vi morsan och bad henne hämta oss från Norrtälje och det gjorde hon så det slutade bra i alla fall.,
Asso fattar inte Vrf afrikaner gillar att stressa sista minuten,


Goddag

Hej!
Jag sitter i rum och lyssnar på musik efter en hård träning. Det är så här att jag vaknade kl elva och då började vi träna jogga i en timme det va avsläppande men jobbigt på samma gång sen efter hoppa jag i duschen, duschade i en halv timme typ sen så gjorde omelett och mumsade mig nu mår jag perfekt.
Nu väntar jag på min syskon sen ska vi ut och ta lite bilder så kommer att lägga upp några senare så missa inget.
Sen efter så blir det väl att plugga igen då suck men aja
Nu ska jag byta om hehe;)


Friday

Hej snyggingar<3
Tack gud att det är fredag har längtat och vi fick sluta tidigare idag halleluja. Men nu så sitter jag i mitt rum och plugga medan jag lyssnar på musik och bestämde mig för att lyssna på lugna musik
Dom går rakt in i hjärtat hehe fråga mig inte varför jag gör det men men..
Samtidigt så blir jag deprimerad av de här låtarna men älskar de. De får mig att tänka skit mycket och det är nog det som gör mig mer deprimerad :( saknar vissa personer!!


Hakuna matata

Så här känner jag ibland när folk gå rund och säger YOLO nigga please you dont live once, you live everyday and die once so bitch please så allt YOLO grej är bullshit!!
Hakuna Matata is the motto och till er alla som kanske inte vet vad Hakuna matata betyder så ska ni veta att det är på swahili och det betyder inga bekymmer.


New year new things

Hahahaha asso nu vet jag att det va sant hela tiden när folk sa new year new things. Asso SL har blivit ännu bättre för nu kör de hemkörning de har förlängt hela åkturen.
Men det här ska va sorgligt men folk drar skämt om det så Vrf inte passa på. Men hon borde bjuda på det här eftersom det är inte varje dag man ser en parkerad tåg med en nyckel som låg kvar hoppar in och börja köra.


Congratz am so proud of you

Any man can make a baby, but it takes a real man to be a daddy, proud of you Tyga. This baby is just too adorable dem chubby cheeks:)


Real talk

Asso killar säger att tjejer klagar på att det inte finns riktiga män nu förtiden medan tjejerna har fejka naglar, fejka tuttar, ögonfransar och fejk hår men mitt svar till detta är man vill inte ha fejk allt någonting måste va äkta.. Hehe


Så här förlorar du flera kilo

Asso jag har en tips till er som har försökt gå ner i vikt på alla möjliga sätt men som har aldrig lyckats. Min metod har fungerat på många människor faktiskt.
I alla fall jag rekommendera er att köpa iPhone 5 jag vet att ni tänker bah vafan har iPhone med att gå ner i vikt att göra, men lyssnar noga så ska jag förklara. Det är så här att iPhone 5 är så pass dyrt så att om du köper den så har du inte råd att köpa mat på två månader och det kommer göra att du rasar ner i vikt hehehe magic va?


Am home sick

I miss home so freakin much! I just can't wait to next year, home sweet home.
This pics are taken by me, last year.


Friend-zone

Hej
Erkänn att alla vi har den person som vi gillar men inte kan få? Det har i alla fall jag ,ska inte ljuga, det är ingenting att skämmas över.
I alla fall det finns en skit snygg kille som jag verkligen tycker om, han har allt jag gillar hos en kille men en sak som förstör allt är att han är där uppe och svävar medan alla är här nere med andra ord han har luft.
Jag har träffat han i verkligheten och snackat och kramat han men han vet ingenting om att jag gillar han.
Det här är äkta friendzone hehe han bruka messa ibland och frågar ifall jag vill ses men jAg vågar inte eftersom han kanske vill bara leka jag vet Inte cause he just too good to be true..
Aja tänker inte berätta till han om att jag gillar han hell no


Vill hem

Jag sitter i skolan just nu och vänta på att min lärare ska komma tillbaka så att jag kan ha möten så att jag kan dra hem sen orka inte va kvar i skolan.
Det är fett kallt vill bara sitta i mitt rum och drycka te och plugga till provet det allt jag vill göra just nu..
Det är så fint ute men hatar snö dock. Hehe


Throw back

Hej!
Jag hittar lite bilder från förra året hehe..


Saker ni bör veta om mig

När jag är hemma själv så vill jag alltid jag den godaste maten jag kan komma på

Jag kan fem olika språk! Luo, swahili, engelska, lite italienska och svenska.

Jag säger alltid att jag är upptagen till killar även om jag är singel, eller det beror på vem so frågar.

Jag dricker inte alkohol har aldrig testat heller

Jag gillar mina tänder hehe

Jag dricker inte oboy


The pride of Africa

This is the shit I do like, the best plane and probably the most comfortable plain in The whole world.


They Call me ice-princess

Asso jag stör mig på folk som dömer andra fast de inte ens känner en..
Om jag ska va ärlig så stör jag mig på afrikaner som är jobbiga, jag vet inte om jag är ensam om det jag har verkligen skit jobbiga killar på min fb som bor i Afrika. De är verkligen skit jobbiga jag blockera folk nästan varje dag, jag leker inte men gud.
Vissa hotar till och med om man vägra gå ut med det, jag har har sagt att jag är ej intresserad men jag kanske bruka na otydlig fuck sur jag blir men aja såna människor finns överallt..


Lekte modell

Jag kanske borde satsa på modell hahaha eller vad tycks?
Bilderna är tagna av min underbara syster, hon får massor med plus på kanten hehe


Jan. 16, 2013

Hej!
Jag är lite trött idag, ge mig fredag nu orka inte hehe.
I alla så va det skönt med lite sovmorgon till kl ett jag,vaknade vid tio duschade sen så fixa jag käk.
Och fett sur jag blir!! Bussar ska alltid va försenade när det har snöat, fick vänta på bussen i 20 min.
I alla nu ska jag jobba vidare med matten !


Asso jag dör för skjortor

Hej bloggen
Rubriken säger allt, jag är galen i skjortor köper bara mer och mer hehe och det har gått så långt så att jag lånar mitt ex skjortor också ibland hehehe.
I alla fall igår så köpte jag

❤Högmidja leggins från american apparel

❤En skjorta från H&M

❤Skor från belle Shoes


Vad tycks?

Igår fick jag vara preems modell och det va faktiskt jätte kul! De håller på med ett
Projekt där de ska fota olika folk och hihi jag blev en av de. Det va lite kallt utomhus men det gick awesome:)
Aja här får ni bilderna


Glad tjej

Hej! Jag kom hem sent igår så jag hann aldrig uppdatera sorry. Jag va på stan skulle kolla efter nya skor
Men innan jag drog till stan så hade jag möte med banken för jag skulle fixa en internet dosa till mitt företag sen
Skulle jag öppna ett kontor också så att jag slipper bära på pengarna i handen hehehe i alla fall så gick mötet bra allt är ordnat nu är det bara att betala in pengarna så att jag får oxå en plats i älvsjömässan:)
Jag köpte i alla fall ett par höga klackskor, högmidja leggins och en skjorta och jag blev jätte nöjd faktiskt:)


Myn soon

Vill ha en sån här och måste ha en sån haha..


Blev glad

Jag gillar två sidor på fb den ena heter African women With natural hair och den andra heter Africa's cute boys and girl och igår när jag va inne på fb så kom jag upp på båda sidorna, speciellt på African women With natural hair sida skulle jag aldrig ana att jag skulle komma med på men det gjorde hehe så är fett stolt hehe

Här är de bilderna


Black girls killing it

Damn de här tjejerna har det så kallade stil, fan va fina kläder vill bara ha allt.
Jag är mållös jag låter bilderna talar för sig själva.
Enjoy


HAHAHAHAH DÖÖÖÖÖÖR


Min mobil är efterbliven

Haha min mobil saknar sommar lika mycket som jag gör, imorse när jAg skulle kolla hur kallt det är ute då visade min
Mobil att det va typ plus 25 då blev jag glad först sen bah va? Haha men min mobil orka inte ha det så här hahaha, ge oss sommar nu fan. Hejdå


Tju

Hej!
Sitter här och chillar med de mobbade hehe nej då. Jag har precis haft engelska lektion då nu sitter jag och vänta på att marknadsföringen ska börja orka egentligen inte hehehe!
Det är första gången jag är pigg på en måndag swerve.
Aja nu börja jag så ha det bra hehe skit onödig inlägg men aja peace


Like mother like doughter

Här är då mina tre sötisar, fan va de är vackra älskar er av hela mitt hjärta.
Jag kunna kunna ha såna här barn i framtiden på riktigt asså, men jag kommer ändå ta det jag får hehe.


Five months left

Asså jag längtar som fan till min student, måste fan beställa studentmössan snart. Jag vill egentligen ha en studentmössa med kamera på så att jag kan fånga varje moment, men vi får se vad det blir.
Tänker inte beställa min klänning nu för jag kommer bara att ångra mig eftersom nya kommer ut hela tiden så klänningen och skor få vänta till i maj hehe!
Asso jag längtar för att gå ut men jag är rädd för jag vet inte vad som kommer att hända efter. Men en sak jag har klart för mig är att jag inte tänker plugga vidare direkt, det blir antingen USA eller Kanada i ett halv år eller nåt , men nåt bli det i alla fall.
Jag är fett hypad men måste samtidigt ta och kämpa skiten ur mig de sista månaderna för annars bli inte jag diplomerad


Hatar söndagar

Hej bloggen!
Jag är vaken men ligger kvar i sängen för jag är lat. Jag försökte gå upp tidigt för att kunna sova ikväll. Anyway det är fan söndag idag och det betyder att måndag är snart här damn hatar den känslan.
Aja ska ta det chill med natur boken för har prov nästa vecka och jag palla inte fejla och jag ska försöka lära mig att det är inte bra att spara saker till sista minuten det leder för det mesta till godkänt bara.
Nog om det nu, ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare puss på er


En vanlig lördags kväll

Sitter och chillar med de mobbade hehe vi är i mitt rum ska snart duscha har verkligen inte orkat göra nåt idag men jag måste fan plugga.
Folk frågar mig ifall jag är modell hela tiden, svaret är nej jag är inte modell men jag skulle inte tacka nej till en. Jag söker dock inte för att det inte mitt dröm jobb hehehe.
Aja nu ska jag ta en dusch:)


Årets snygging

Hej bloggen! Jag bruka faktiskt inte skriva om dagens snygging eller veckans snygging för det är bara tråkigt tycker jag.. Men sen så såg jag den här jobbiga negern hehe som jag bestämde att ska va årets hunken hehe han är snygg , har fin kropp och framför allt tjejer han är bäst på att dansa och glöm
Inte att han är kongolese.
Han tror att han är äldre än mig när sanningen är att jag är gammal nog för att va hans mormor hehehe aja jag kalla han min lille bror och det gör jag bara med kärlek hehe. Aja han är singel så passa på nu tjejer innan porten stängs.


Boredome, boredome, boredome

Kul man kan ha med flätor kom jag på igår! Så hata inte,.
Ni får gärna kommentera vad ni tycker så bli jag glad!!


Yes Its friday!

Jag är glad för att det är fredag trots att jag slutar 16:40. Äntligen kommer jag hem och Mysa med min underbara familj framför tv.


Kids mayie

Ska man säga att jag va dum när jAg va barn eller ska jag säga att små barn är dumma? Aja i alla fall när jag va liten och gick på kindergarten så orkade jag verkligen inte höra på lärarens tjat och jag brukade höra min moster säga att man blir vackrare genom att stoppa in en blomma i örat eller genom att äta det hahaha och jag är så dum plocka en blomma på väg till skolan och stoppa in den längst in i örat framför allt va det för att slippa lärarens tjat hehehe. När jag kom hem från skolan så ropade min mamma på mig men jag hörde inte för jag stoppade de längst in verkligen sen så gick min lille syster och tjallade till mamma för hon såg när jag gjorde det då blev min
Mamma skit arg och hämtade världens längsta nål, såna som man sticka med och börja dra ut blomman fuck va ont det gjorde men till slut så fick hon ut den hahahaha.. Och det va nog det dummaste jag någonsin har gjort i hela mitt liv för jag har problem med den öra tills idag FML hahaha
The end of the story


Mode

Alltså om jag ska va ärlig så älskar jag mode och det spelar ingen roll hur mycket jag shoppa lixom för i slutändan så vet jag inte va jag ska ta på mig när jag öppna min garderob hehe! Men jag vet alla kläder som jag har i min garderob så när jag ska till skolan eller eller någonstans så brukar jag tänka i huvud vad jag ska ha på mig för kan
Mina kläder som jag kan mitt namn lixom hahaha. Och det bruka funka faktiskt, mode handlar om att ta risker ibland lyckas man ibland misslyckas man så är det helt enkelt!


My beloved granny

När jag åker till Kenya så är du den första kom kommer upp i mitt huvud, det är för att du är min förebild och kommer inte att att älskar nån på denna jord som jag älskar dig min mormor.
Du har funnits där för oss dina barnbarn på vått och torrt som vi vore dina egna barn, du är en stark kvinna som är väldigt självständig och det är det jag älskar hos dig. Du förlorade din man i en olycka för jätte längesen men ändå så visar du att du är stärk att man inte behöver ge upp livet bara för att man har förlorat en man älskar,visst det gör ont men man måste ändå gå vidare för döden är en del av livet.
Du fick elva barn nio gick bort och nu är det bara två kvar du är fortfarande stärk men sårad innerst inne för det är inte lätt att förlora sina barn speciellt inte nio stycken efter varandra den yngsta dog vid 29 årsåldern. Du är så jävla stark min älskade mormor har inte träffat nån som dig. Och du lovade min mamma att ta hand om oss för att det va det sista hon sa innan hon dog och det har du gjort, du sa till henne att även om vi inte kommer att ha mat och bara dricker vatten så men faktum är att vi har varandra.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och be för dig varje dag nu när du är jätte sjuk, det krossa mitt hjärta att se dig sitta där som ett barn som inte kan gå, nu behöver du oss precis som vi behövde dig när vi va små och tror mig jag kanske inte kan träffa dig varje dag men när jag väl få chans att åka ner till er så kmr jag att göra allt för att se dig le och allt du ber om kommer du att få, den månaden jag spenderade med dig i somras betyder allt för mig och det kmr att vara minne för alltid
Jag vet att du är förlamad nu och inte kommer att kunna gå igen men jag tackar gud att ditt hjärta är frisk, du är min mamma och det vet du för alla dina barnbarn kalla dig mamma.
Allt jag vill be dig om är att du ska inte svika mig för ifall nåt händer dig så kmr jag att gå under på riktigt då bli jag helt tom så snälla va bara där du är jag vill göra dig stolt. Och tack för utan dig hade jag inte funnits och jag är stolt för jag liknar dig, min mamma och min morbror ni tre kommer att leva vidare så länge jag lever<333 ville bara säga att jag uppskattar dig mitt allt<3


Fuck

Hej! Asso jag palla inte, igår hade jag sovmorgon men visste inte om det så jag kom som vanligt! Och idag också, trodde att jag hade sovmorgon till halv elva så jag kom hit till tio men fuck så va det inte jag har sovmorgon till kl ett så jag är skit irriterad just nu..
Aja nu sitter man och chillar och gör inget mer än att ta kort hehe


My beloved uncle

Förhoppningsvis så kmr han att komma till min student. Han är alltid allvarlig som ni kan se på bilden men vi är ändå vana vid det.
Han är den ända morbrorn jag har kvar av 5 stycken, han finns alltid på min sida hur än situationen är. Jag är glad som har han i mitt liv och utan han skulle jag inte ha vart här idag det är en lång story som jag inte kommer att ta upp här.
Jag vet inte hur jG hade klarat mig utan dig, tack för du har varit där för oss min mamma vila i frid för hon vet att vi har dig i vårt liv och det är jag tacksam för..


Student och grejer

Nu börjar det närmar sig till studenten. Student mössan, skor och klänning måste beställas snart för student mössan kan ta upp till två månader så
Det kan va bra att göra det i god tid. Klänningen tänker jag vänta med till kanske till maj för det kmr ut nya hela tiden.
Jag vill ha min morbror på min student så han kommer ifall jag fixa klart allt i god tid kan inte vänta att få träffa han
Igen, men jag är ändå lite orolig för jag kommer att ha en kort klänning så jag kmr att skämmas över mig själv.. Hehe men samtidigt så tänker att det är ändå min dag och det där händer bara en gång så Vrf inte,.


Natural

Ibland så har man tråkigt


Så tråkigt har man!

Stop hatin and start participating my readers


Boredom


Boring

Hej nu sitter jag i skolan och jag är ändå rätt pigg efter fyra timmars sömn! Jag visste inte att jag hade sov morgon så jag blev skit irriterad faktiskt jag kunde ha sovit till nio.
Aja ska se till att sovmorgon imorn så jävla skönt hihi..
Just nu sitter jag och har lunch rast då vi hörs sen


Veckans favorit

Hej bloggen!
Den här kavajen blev veckans favorit, älskar färgen och den passar skit fint till sommar med svarta jeans, ett linne sen ett smycke med klackskor.. Ufff!!!
Och sen produkterna från body shop som luktar så jävla gott, coconut butter for life hehe


Lekte lite med mina flätor

Just for fun so please dont hus judge!
I love taking pics when am bored..


Skolan imorn då

Sista dagen innan skolan börja igen då! Det känns inte så jätte bra men samtidigt så ser jag det från det ljusa sidan, jag går ändå ut snart så ska bara kämpa de sista månaderna.
Jag ligger i sängen jag försökte vakna tidigt idag för jag skulle egentligen till Stockholm idag men sen palla jag inte.
Jag ska snart fixa nåt att käka är inte så förtjust i att äta frukost.
Nu får ni ha det bra så länge ciao


Saker ni inte visste om mig

Jag är faktiskt kenyan


* jag är 174,5 cm lång


* jag älska afrikansk mat


* vill jobba inom bank


* jag bli lätt irriterad


* Har beslutsångest hehe


* har aldrig testat alkohol eller cigarett


* jag har två syskon och jag är äldst


* är hypad 24/7


* jag är hård mot killar ingen kan köra över mig!


Love him

My cousins baby he has this natural Mohawk hehehe.
Han trodde att jag va hans mamma ibland fick inte gå någonstans utan honom hehehe hoppas bara att han kmr ihåg mig när jag åker tillbaka:)


Jaag älskar barn

Jag har alltid älskar små barn men jag skulle ändå inte vilja jobba på dagis hehehe..
Men här är en bild på söta Alvin skit söt vill bara käka upp honom<33


Lord have mercy

Hej bloggen!
Jag vakna precis för jag är lat och har inget att göra hihi, jag känner bara för att lata hela dagen eftersom skolan börjar ändå om två dagar damn jag vill inte-_-
I alla fall så drömde jag en sjukt läskig dröm och jag tänker inte avslöja den för den är personlig. Allt jag ska göra är att hålla mig borta som folk har varnat mig och plus drömmen varnade mig ännu mer. Jag känner fortfarande rädslan i kroppen våga knappt åka nånstans längre.
Aja nu ska jag upp och käka nåt så ta hand om er


Did anybody mentioned the word natural? Cause that's my favorite word<3


Enkel men prydlig

Såhär marknadsför jag min produkt, det jag visar här att det är en enkel armband som passa till till allt den puffar bara till looken. Så passar på och beställt och är julerbjudanden över bara så att ni vet det:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2013/pic_50e8c704e087c30a5778c37e.jpg" class="image">


God fortsättning

Hej bloggen
Jag har inte pallat blogga gör jag vill njuta av jullovet det är drf! Det här inte hänt så mycket alls det senaste veckorna så hade typ inget att skriva om tyvärr. Just nu så sitter jag på bussen mot stan med mina syskon wihooo.
I alla fall god fortsättning på er alla ciao