Jag håller på att laga mat till julen imorn då

Ska försöka ha med allt detta


Ashawo

Det kallas lite träning


Damn we had a blast

Älskar er obeskrivligt mycket tack för att ni gjorde min dag den här dagen, ni vet själva vilken dag det va puss.
Sharon when am in your presence I can't stop laughing. Vad ska jag säga i love you guys hihi <3


Jul imorn!

Hej bloggen!
Själv så ligger man kvar på sängen och är fett hypad för det är jul imorn. Jag vet inte Vrf jag längtar så mycket.
Jag ska fira jul både den 24:e och 25:e, imorn blir det med familjen svensk mat och allt det där, sen så på tisdag ska jag dra till stockholm och fira med Jean och hans kompis så det bli bara afrikanskt mat all the way hihi .
Aja nog om det nu, egentligen så önska jag att jag kunde fira jul i Kenya för det är där folk vet hur man firar jul och det va lixom 7 år sen jag firade jul där sist, sakna gamla tider.
Nu så ska jag chilla så peace out!


Bjuder på lite bilder

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_50d50bdbe087c35ca2d0e73e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_50d50be3ddf2b32cc50010b0.jpg" class="image">


Joo!

Jag va på stan idag med mina underbara syskon för vi skulle köpa en present till vår kära mor. Och jag lova er det blev skit snygga grejer, vi köpte tre olika grejer gemensamt vilket jag inte ska avslöja!
Dagen va chill som fan det började med att vi träffa Brenda på burgerking väntade på henne tills hon åt klart, sen drog vi till gallerian och där mötte vi silpa och hennes snygga syrra. Vi hälsade sen så gick vi vidare medan hon och hennes syster gick och åt. Sen möttes vi igen i H&M och pratade och hade kul som vanligt då..
Träffade Erick oxå så min dag va fan räddad tack vare de här underbara människorna..

Bjuder på lite bilder på min lille bror och mig hihi!


Passa på nu när det är jul erbjudande<3 hör av er


People that make sence

My mum and my granny<3 tack vare er två utan er hade jag inte ens varit här uppskatta och respekterar er skit mycket<333


Folk jag ser upp till, min förebild mitt allt

Hej bloggen
Jag känner mig så lat idag har inte ens varit i skolan idag, på grund av att jag sov sent så jag orkade inte få upp kl Sju tyvärr. Sen så när jag tänkte efter så va det jävligt skönt att inte få i skolan idag taken på att det va exakt idag vi förlorade världens bästa mamma va lite ledsen och så. Jag ligger kvar i sängen men samtidigt är lyckligast i världen för jag pratade med min älskade mormor det va så jävla skönt att höra hennes röst sakna henne som fan. Det va hon som tog hand om oss alla och hennes andra barnbarn oxo såklart. Jag ser upp till henne vill va exakt som henne when i grow up! Hon har gott hjärta så måste bli som henne<3
I alla så får ni ha det bra tills vi hörs igen .


Me like

De här kläderna ska jag köpa nästa år jag åker till Kenya. Asso älskar mönstren på de.


Vad händish?

Tju bloggen!
Jag har naturkunskap och den slutar tre wihoo, orkar inte på gud.
Efter det här så bli det filosofi som håller på då till 16:40 FML på en fredag. Jag gjorde ett video inlägg igår igår men min dator va as seg så det fick inte att ladda upp den så ska försöka att lägga upp den. I alla fall så ha det bra tills vi hörs igen.


Plugg plugg

Tju bloggen!
Har sitter och plugga till provet psykologi imorn, det här är näst sista prov innan lov då wihoo..
Älskar att mysa i min one-peace hehehe den är så mysig just love it. Nu så ska jag plugga vidare så vi hörs puss på er and wish me goodluck


Älskar dig

Jag ville bara säga att jag är glad att ha nån som dig i mitt liv, du har gjort mig till en bättre människa.
Du är så jävla underbar ska du veta gillar dig skit mycket så
Länge<3


12-12-12

Asso idag är det en speciell dag! I alla fall för oss kenyaner för det va då Kenya blev självständig tack vare vår första president Jomo Kenyatta. Så det är många kenyaner som firar och är fett hypade hehe i alla fall happy jamhuri day My kenyan palz<3
Vi har döpt ett flygplats efter han, Jomo Kenyatta airport så han är sjukt speciell för oss. Det är darför vi firar för fullt idag :)


Chillaxin i skolan

Hej habibtis!
Jag hade sovmorgon idag asskönt. Jag sitter just nu på internationell ekonomi lektion och chillar som aldrig för asso. Måste erkänna att jag är lite pigg idag jämför med igår.
Jag är gladare idag för nån konstig anledning vet inte ens. Men Aja hellre att va glad än att deppa hehe. Jag längtar som fan tills på lördag för då gäller det asså kommer fuckar ut på hösta nivå haha cant wait.
Men ska dra nu puss


Hej tänker påminna er om och om igen

Jag har eget företag som då heter Brendas Jewelery. Jag säljer shamballa armband som är så importerad från Kenya Inge barn arbete dock för det är en kompis som jag känner som gör de.
Jag har just nu ett julerbjudanden för jag tänkte att efter som det är snart jul, alla köper presenter till sina nära och kära men samtidigt tok sparar till mellan dags rea så då tänkte jag lite smart. Jag säljer de för 200:- / styck men i större företag så kostar de då 500:-/ styck. Jag kommer dock hojs pris på de efter julen eftersom vissa inte tror att de är äkta bars för att jag säljer de billigare.
På fredag jag in mera och den här gången kmr det att finna med kors men de ta jag 250:-/ styck för det är kostar 700 annars.
Aja stay blessed people hoppas att ni är intresserade av mina smycken puss på er


Och mer bilder<3

Jag försöker fixa mitt pm
Till svenska nationella på
Onsdag det är därför jag inte palla
Blogga tyvärr


Chillar hemma

Jag palla inte blogga idag så jag kmr bara att lägga upp bilder


garva om ni vill <3


bored as fuck


tju

hej vad händer?
själv så sitter man och chillar har inte orkat göra nåt på hela dan.
ligger nu på min säng och låtsas plugga men egentligen så palla jag inte om jag ska va ärlig.
ni får ha det så bra vi hörs
anyway fortsättcatt beställa

Passa på och beställ nu

Mina smycken är här och jag kör jul erbjudanden just nu eftersom jag är mindre företag för vissa tror att jag säljer de billigt för att de är oäkta men så är det inte. De är lika äkta som de som kosta 500.
Så passa på och beställ nu innan de ta slut, kan lova er att folk gillar de.


Jag är fast hos en vän

Hej bloggen jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen på skit länge men det är så att jag har varit upptagen med skolan och mässan.
Jag har precis duschat klart så nu så ligger jg på sängen och kolla på family Guy hos Theresa. Det är så här att vi hade julmässan igår där vi skulle sälja våra produkter då, och det började kl ett till halv sju sen så va vi tvungna att promenera bland bilar och det va skit läskigt på gud. Sen efter så ringde morsan för att hon skulle hämta mig men tyvärr så fick hon inte igång bilen sen så ringde hon taxi och då sa taxin att de inte körde för det va skit halt. Och bussarna va inställda oxå typiskt...
Så va jag tvungen att sova kvart hos en kompis och sen idag är bussarna inställda oxå:( sover kvar igen här. Imorn tänker jag fan skita i skolan igen för jag måste ju komma hem nÅn gång..
Aja håll er uppdaterad