vem bär den bäst?

vem bär den snygga byxdressen?
Eva Longoria eller Audrina Patridge?:)
Jag valde i alla Audrina för hennes hår passa skit nice till byxdressen för hon är yngre också. vet inte vad ni tycker?:)

dagens modell

Veckans modell min snygga habibi Silpa såklart. Henne har känt i tre år och enda från första dagen har jag tyckt att hon r snygg! har sagt till henne att hon borde bli modell walla på gud den här tjejen är en riktig smula. Älska henne som fan<3

vill bara vara hemma imorn och chilla i min one peace<3

Hej snyggissar hoppas att allt är väl med er! Jag ligger på sängen just nu och kan inte sova som vanligt och till er alla som inte visste detta om mig så borde ni veta det, jag hatar söndagar för det första så slutar jag tjugo i fem och för det andra är att jag aldrig kan sova innan 3,jätte irri. På lördagar kan man sova hur tidigt som helst utan problem så jävla jobbigt och imorn kommer jag va skit trött i skolan och kommer att längta till min säng. Måndagar är inte heller direkt min bästa dagar för då har veckan precis börjat, svårt att koncentrera sig och kallt i skolan. Usch jag vill bara ta student nu nu!!


haters are all over people!

Du har inte rätt att döma mig för du känner inte ens mig. Innan du öppnar din hästkäft ska du veta att du är själv inte är heller perfekt om vi ska va ärliga så har du mer problem än vad jag själv har så du ska hålla käften. Det är du som behöver hjälp för jag är inte den som luffar runt 24/7  och röker, dricker och stinker hästkäft, Om du är svartsjuk på mig så kan jag inte ro för det. Jag bry mig inte om vad du tycker du är som  en myra framför mig och en sak ska du veta du kommer aldrig lyckas med det du försöker göra men saken är att jag inte ta åt mig av det du säger du får försöka trycka ner mig hur jävla mycket du vill men du kommer aldrig någonsin att lyckas. Jag har världens bästa familj och pojkvän som stötta mig på vad jag än gör och alltid där för mig jag tror att det e det viktigaste och det allt jag kan någonsin önska mig. Så du kan dra åt helvete,, hare bra
You can hate me but dont hate my swagg people

plugghest:P

Tjululu snyggingar! whats crackin? här är allt lugnt ligger på soffan med min kära bror. Jag pluggar som fan för jag har prov i religion imorn, hoppas bara det inte bli för svår bara annars är jag walking dead meat, nejdå men jag får hoppas på det bästa bara. Det är skönt att vi närmar oss veckans slut snart det är aldrig fel med helg.
Och eftersom jag slutar kl tio imorn ska jag efterråt ta och åka till arlanda gymnasium i märsta ska träffa Sharon och min syster Brenda, och vi kommer att ha kul precis som vanligt.
Men nu så ska jag fortsätta att plugga så ni får ha det bra så länge puss <3

ai se eu te pego<3


<3

Jag chillar bara orka inte plugga men jag har prov fredag i relion! lord have mercy<3

<3

Jag chillar bara orka inte plugga men jag har prov fredag i relion! lord have mercy<3

bli fett glad när jag lyssnar på den här låten<3

Jag älskar den här låten! kan inte sluta pressa den. Och nu på dansen fick vi göra egen uppgift  där vi får välja vilka låtar vi vill ha och sedan hittar danssteg till de låtarna och jag jobbar men en tjej till och vi ska hitta dansteg till den här låten, vi har redan kommit halva vägen och när vi bli klara så kanske jag lägger upp videon.<3 Sean paul är fett tung, han är oliftbar hahah<3

jag behöver dig mer än någonsin<3

Jag svär vill inte förlora dig du är en av de som betyder världen för mig, så jag vägra att förlora dig. Du har alltid funnits där när jag behöver dig du förstår mig alltid, så nu ska du bara gå iväg så där ?! jag behöver dig mer än jag någonsin gjort innan så snälla stanna hos mig. Nu vet jag inte heller längre om jag kommer att va lika stark som innan utan dig bredvid mid mig jag behöver någon som stötta mig och tala om för mig hur duktig och bäst jag är .
Hade jag fått välja hade jag valt att behålla dig för alltid och aldrig nånsin släpa taget om dig.

har tråkigt


veckans hiss

people that make sence<3

i kista med de bästa

Hej bloggen! Idag har det varit en lång dag för mig det började med att jag gick upp vid nio för att jag skulle till norrtälje och möta Sebbe och Theresa sedan skulle vi till kista för att fika eftersom sebbe fyllde år i torsdags. Vi va i kista i cirka 4 timmar, jag lovade mig själv att inte köpa nånting alls men svär jag kunde inte låta bli så jag köpte ett par snygga shorts och ett linne. Det va skit kul att träffa vår snygga sebbe igen <3
Så har min dag sett ut i alla fall.

dagens modell

Dagens modell blev vår snygga Yajorjoh! jag har träffat tjejen typ två gånger och redan första gången jag träffa henne så tyckte jag att hon hade nåt speciellt. Jag har inte sagt till henne att hon borde bli modell men hon borde veta bara hur vacker hon är och att hon borde söka till topmodell<3

Mitt liv, mitt allt<3

Hej babes! hur står det till?!! här så är det bara bra. Jag är inte i skolan idag eftersom jag inte mår så bra, va på sjukhuset igår sen så sa de att jag skulle på röntgen på måndag igen.
I alla fall så vill jag skriva om den personen som har gjort mig till den jag är idag min pojkvän jean <3.
Innan jag träffade den här killen så trodde jag aldrig på kärlek ochför de som jag hade varit med innan honom kunde inte vissa mig det. De hade fel nyckel. Jag slösade bara bort min tid på idioter,. Nu är jag mer självsäker bästa självförtroende och lyckligare än någonsin. När jag och Jean va på g så va jag lite rädd att jag kmr få mitt hjärta krossat igen, för att jag hade haft otur med killar innan, så jag tog ett snack med honom och förklarade hur jag kände och sa att jag inte va redo att ha ett förhållande. Han sa att jag skulle ge han en anledning till vrf jag sa så,. jag förklade för han att jag har haft otur med killar och att jag inte redo att få mitt hjärta krossat igen.
Och då sa han jag kan lova dig att alla killar är inte likadana och att jag lita på han till hundra procent och att han kan bevisa också. Så han bad mig att ge honom bara en chans, jag lyssnade på han och trodde på varenda ord han sa. Och han hade rätt han är inte som alla andra killar han har tagit god hand om mig från dagen vi träffades. Älskar honom tills döden skiljer oss åt. Jag har inte ångrat att jag gav han en chans.
LOVE YOU CHELSEA<3

Hakuna matata god will help me through this!<3

Livet är så jävla orättvisst som fan, man kan inte alltid får som man vill och man måste bara acceptera det. Men ibland undrar jag ifall vissa människor överhuvudtaget har tur i denna värld?!! så jag tycker att ibland är det bara överdrivet.
Och man kan också förlora allt som man älskar på noll sekund. det sägs att det är skit svårt att finna nåt/nån speciellt men det ta noll sekund att mista den. Vem har sagt att vissa människor är bättre än andra? alla är lika mycket värda och det måste alla veta, du kan inte bara behandlar nån som om den vore nån jävla påse, och t.o.m påsar har också känslor de går ju sönder om man inte är försiktig med de. Allt och alla har faktiskt känslor så slutar behandla alla andra illa "behandla alla som du själv vill bli behandlad". Jag befinner mig i en sådan situation just och tror mig jag ska köra min taktik som jag alltid kör och jag hoppas på att det kommer att funka.
Här nedan är mitt motto

even pinguins dont give a shit about haters<3


AM A DREAMER<3


veckans hiss och diss

Slapp tröjor är bara för snyggt! tänk på sommaren en slapp tröja, shorts och ballerina skor hur snyggt är inte det?!!
jag tycker det är skit fult med glittrande converse wannabe,.

dagens modell

tjululu sötisar! dagens modell blev vår råsnygga Janks, Tjejen har allt som krävs för att bli modell. Kollar bara in hennes blick den säger allt. Om ni inte visste det här om henne så är det nog dags nu, hon är fett tung på att dansa så hon förtjäna att bli kallad för queen of the dancehall. I alla fall så tycker jag att hon borde bli modell <3

är förkyld som fan!

hej sötisar! Jag gick aldrig till skolan idag eftersom jag är jätte förkyld så att tårarna bara riner. Så jag bestämde för att vara hemma och eftersom jag börjar halv två sen har jag bara två lektioner så tyckte jag att det va lite onödigt . Min kille är också här med mig han tog ledig för att ta hand om mig, inte han bara för gullig?!! hahah. Nu ligger jag i sängen orkar inte göra nånting alls så vi hörs puss <3


veckans hissoch diss

Förrut tyckte jag att byxdress va asfula! men nu har jag fattat vad jag har missat jag vänta bara till sommaren det är då dom brukar finnas att köpa.
Jag aldrig i hela mitt liv tyckt om häng mjuckis det ser ut som om du har bajsat på dig usch

välkommen hem!

Hej bloggen! Ni undrar säkert varför rubriken säger som det gör eller hur?!! Det är så här att min bror åkte till USA i november för att han skulle träna cross där borta så att han ska va igång till nästa tävling som kommer att äga rum i gottland. Han kom hem för inte så längesedan, han köpte en skit fin tröja och ett par byxor till mig. Men jag blev lite avvis på min lille syster för att hon fick en tröja med inbyggd mp3,:O ville ha det för mig själv om jag bara fick bestämma det. I alla fall så är han hemma nu och det känns bra att ha tillbaka honom.
peace out<3

nu bor jag och min kille tillsammans<3

Hej bloggen! Jag är skit trött, idag har det varit en skit lång dag för mig och min kille! Har hjälpt han att flytta och det känns skit bra för att nu bor vi tillsammans !! yes:) vi har tagit nästa steg, vi  ta en sak i taget oh nu har vi varit ihop tillräckligt länge för att flytta ihop. Just nu så ligger han bredvid mig och spela Fifa hahah boys. Vi va i norrtälje,  jag, morsan pojkvännen och lille brorsan vi skulle handla och kollar efter en tapet till vårt rum, vi hittade typ inte för det jag ville ha kan inte morsan göra för mitt rum är högt upp till tak.
Som ni redan vet så är det  söndag idag och det betyder att det är skolan imorn så jag måste sova tidigt idag för att orka hela dagen imorn eftersom jag sluta 16:40. Så godnatt och sovgott <3 puss puss

dagens modell

dagens modell blev Malin! Den här tjejen  är bara för snygg och jag tycker att hon borde bli modell<3

dagens modell

Yajorjoh blev dagens modell! den här tjejen är skit fin wallah! hon är fett tung på att dansa och lång är hon också. Hon borde bli modell tycker jag!! <3 hennes stil är bara wow

dagens modell

Hej här har vi en snygg tjej som heter Emily som blev dagens modell,. Den här tjejen har allt som krävs. Jag är lite avvis på henne hahha <3

dagens modell

Hej bloggen ! dagens modell blev min snygga och underbara pojkvän jean. Han är bara för snygg så jag tycker att han ska bli modell helst kalsongmodellen. Hans kropp ska vi inte snacka om han har bara allt som krävs för att bli modell.
obs! he is taken tjejer <3

dagens modell

Hej bloggen! dagen modell blev vår snygga sebbe! killen är skit lång, smal och snygg så jag tycker att han borde få vara med och göra reklam för dressman. Helst som kalsong modell<3

dagens modell

Dagens modell blev Charity varför behöver ni inte ens fråga, kollar bara på bilderna så får ni svaret. Hon är lång och har bara allt som krävs <3

dagens modell

Hej bloggen dagens modell blev snygga Jennifer! Den här tjejen är så vacker så att det går inte att beskriva med ord. Jag har bara glömt att talar om för henne hur vacker hon är och att hon borde bli modell! det är dags att låta henne veta att hon är så jävla vacker och att du ska söka till top modell<3

dagens modell

Här har vi dages modell Sattar, killen är lång och skulle passa skit najs som en modell:)

dagens modell

hej bloggen! Dagens modell blev chicken-lover Juliette, och vrf det blev hon behöver ni inte ens fråga det räcker med att kolla på hennes bilder. Hon har den perfekta kroppen som många strävar efter sen är hon lång också, hon har precis vad som som krävs for att bli modell, så Americas next top modell måste nog se upp för här kommer hon<3


dagens modell

Här har vi Chris brown nummer två! Och vrf han kallas så är för att han är chock tung på att dansa och lite likheter finns också. Han borde satsa att bli på modell för att han har allt som krävs :)


dagens modell

Dagens modell blev Ginette! tjejen har allt som krävs för att bli modell. Läpparna dödar och kroppen får killar att dräggla. Du borde defenitivt satsa på att bli modell gumman <3


dagens sötnos<3

Hej bloggen dagens sötnos blev min nära och kära vän Sharon. Den här tjejen är underbar från topp till tå, jag kan snacka med henne om vad som helst . Sist jag va hemma hos henne var i lördags, vi hade skit kul tillsammans som valig., jag har känt henne i ett år o mer.
När det kommer till hennes swagg så blir jag mållös hon har allt har sagt till henne att bli modell men hon tror mej inte <3 love you bästavän

va stark så kommer allt att ordnar sig

hej bloggen!! Livet är så tufft så att man måste kämpa hela tiden för att ha det ska kuna fungera. Vissa kämpa t.o.m bara för att se imorgon allså för deras liv. Den här 2012 har jag haft tur hittills så jag är faktiskt jätte glad men så behöver det inte va för alla, för alla har ju sina tur,.
Men du ska veta att jag vet exakt va du går igenom och känner dig just nu  men du ska veta att jag alltid kommer att finnas vid din sida vad som än händer du kan alltid räkna med mig. Du säger att du aldrig haft haft tur här i livet men tror mig så länge du existerar så kommer du att uppleva bäde possitiva och negativa saker,  jag har också gått igenom samma sak som du gör nu men jag va stark och litade på mig själv för hade jag gett upp så vet jag inte hur det hade slutat och det måste du också göra, lita på dig själv och ge aldrig upp så kommer allting att gå bra .

dagens sötnos<3

Här har vi dagens sötnos min lilla syster hahaha, den här apan är jobbig som fan men vi kommer ändå bra överrens. Hon är snygg så att jag  vill äta upp henne hahah<3
Hittar inte bättre bild:)

min favourit film på tv

Hej bloggen jag hoppas att allt är bra med er med mig är det bara bra, jag har precis ätit klart. Dagen har varit både tråkig och rolig, det  började med skolan vilket va helt okej. Och det dåliga va att vi hade vanliga lektioner direkt efter lovet det va inte alls kul eftersom man inte kommer ihåg nånting av det man gick igenom innan lovet, men det kändes som vanligt att va tillbaka. Goda nyheter är att vi gjorde historia prov innan lovet o vi fick tillbaka de idag och det blev ett Vg happy face hahaha. Nu så ska jag byta om sen dra jag och kollar  på min favourite film Systrar i jeans älskar den filmen <3

what goes around comes around

Du trodde verkligen att vi aldrig kommer att ses igen men du hade fel gumman kan jag talar om för dig, jorden är inte så stort som du verkar tror vi människor är inte som ett berg som står på samma ställe. Hoppas att du skäms fortfarrande över det du gjorde för jag blev faktiskt besviken, men en sak ska du veta att jag alltid kommer att vara samma person så när du har väl insett att du har begått ett mistag så kan du alltid komma tillbaka och säga förlåt , am ready to forguve and move on orka inte va sur på dig längre du måste bara förstå det . Och tror inte att jag hatar dig heller du va en av mina närmste vänner bara så att du vet det<3


dagens sötnos<3

Dagens sötnos blev den här vackra och underbara tjejen Mona Akbari, Den här tjejen är bara för gullig henne kan man lita på, hon är både vacker på in - som på utsidan jag älskar henne otroligt mycket och jag erkänner att jag är lite svartsjuk på henne pågrund av hennes skönhet. Hon är bara för skön.

imorgon ska jag fuckar ur<3

Hej bloggen jag har inte orkat blogga, ibland måste jag ta paus när jag inte har lust att blogga men det är vanligt.
Jag har inte gjort så mycket alls idag men roligt har jag haft, vaknade tio åt frukost sedan tog jag bussen till norrtälje för att jag skulle köpa just dance till vår kinect. Efter det så kom jag hem och provade min nya just dance och det va riktigt kul faktiskt, jag körde det i c.a 2 timmar.
Nu så sitter jag i mitt rum och chillar galet men snacks..,. I alla fall så ska jag på en fest i märsta imorgon det va längesedan man festade så jag måste bara fuckar ur imorgon innan skolan börjar. har inte så mycket att säga vi hörs<3