Hahahaha

Hej bloggen!
Här sitter jag och kolla på cops på sexan, tycker att det är så intressant. Anyway allt jag ville säga va att jag sitter och garvar åt mina gamla minnen
När jag va barn. Jag minns när jag va på väg till dagis en dag och jag tyckte att alla va så jobbiga och skrek hela tiden och hade hört att blommor är vackra så jag tog en blomma och stoppade in den längst in i örat bara för att vara jag trodde att jag skulle bli lika vacker som blommorna för det va vad jag trodde och för att jag skulle slippa höra på allas tjat för en gångs skull hahahah va dum jg känner mig nu när man tänker tillbaka hahahaha..


På väg till älvsjömässan

Hej snyggingar!
Här är man på väg till Älvsjö mässan men klassen! Om jag ska va ärlig så har jag inte lust alls tanken på väder.
Det är så jävla vackert ute träden är helt täckta av snön så det är typ hel vit, me like. Jag gillar inte direkt snö men jag har inget annat val heller för det ska va vinter nu och plus att det är mysigt med vit jul. Aja nu så ska jag sova så vi hörs<3 :)


Har bara lust att sova

Det har regn snöat sen igår, först va det skit kallt igår så det va väl Inte så konstigt att snön kom. Men aja det är Sverige så man får väl bara ta och vänja sig med det.
Aja jag bjuder på värma bilder hoppas ni blir varma av hahahaha palla nt:)


Oha

Tju!
Jag sitter i klassrummet och har egentligen svenska men min lärare har typ glömt att vi har lektion, fett synd. Jag är så jävla trött på skolan just nu vill bara bort från allt!! Jag skulle vilka festa nu hahaha Vrf vet jag inte.
Jag vet inte ens vad jag ska blogga om så suck puss på er.


Nov. 25, 2012

Hej igen!
Här ligger jag och försöker att komma på anledningar till varför man misshandlar sina barn, och jag tycker att det är bara helt sjukt. Jag tror inte att våld löser nåt för det har jag lärt mig. En friska föräldrar som har hjärna borde fatta att det är fel att misshandla sina barn,. För det finns inte en chans att barnen få respekt genom att de blir slagna utan dem blir bara rädda för dig , om det är det du nu kalla för respekt. Jag önskar att jag kunde göra nåt åt saken har själv gått igenom det, men hell no jag tål inte bullshit så jag fick stopp på det..
Jag har lovat mig själv att mina barn inte ska behöva gå igenom samma sak som jag har gått igenom men aja så är det vissa människor tror att man få respekt genom att använda våld, men så är det inte.
Jag önska att jag kunde få stop på barn aga i afrikanska skolor för det är bara för mycket, snacka inte så bara för att jag är i Sverige utan att ingen förtjäna att bli slagen.. Har alltid varit emot barn aga
Det gäller oxå män som misshandla deras fruar, hatar er nu förtjäna inte att bli respekterade.


Latmask

Alltsså vad lat jag är idag! Ligger kvar på sängen orka inte vakna, eftersom jag ser att traktorn står utanför och alla packa in ved så vill jag helst inte gå upp för då kmr de vilja att jag hjälper till
Men fuck noo, i alla fall idag ska jag ta det lugnt med mina böcker för jag har redovisning på tisdag. Men jag är ändå ledig imorn satt det chill får vakna när jag känner för. Imorn blire nog shopping igen i stockholm då hehe .
I alla fall vi hörs sen för nu så ska jag försöka fixa frukost till mig själv då hihi


Negativ ska man va

Tjo party people!
Vad händish ? Ville bara säga er att kom ihåg att alltid var negativ hehe vet ni varför? Hehe alla älskar negativa svar om typ t.ex du har legat med en kille och misstänker att han har en könsjukdom eller ännu värre AIDS och du går och testar dig och hoppas på svaret blir negativ, så glöm inte att negativ är bra
Ingen vill höra positiva svar vid en sådan tillfället puss och smek


Wihoo

Köpte de här är fett nöjd;)


Nytt i garderoben

Hej snyggingar
Sitter här med familjen och kolla på film och kolla på film med familjen fett mysigt,. Jag va i Stockholm idag och jag kan säga er att det här va sjukaste shopping jag har gjort så far hehehe är sjukt nöjd kmr lägga upp bilder på mig när jag bär de:)
Hade sjukt kul på stan med Kennedy och brenda de gjorde min dag förutom att Kennedy är segare än mig, det tog två timmar för han att komma till stan från Tensta .. Haaha
Yalla peace<3


FML

Sitter och pluggar och pluggar till provet som är då imorn, inte kul alls. Och inte vilket prov som helst men internationell ekonomi och plugga lite till mage oxå hell ya lifes good..
I alla fall så vill jag fucka ur i helgen, vill festa så hårt så att jag glömmer mitt namn hehe vill ha nåt annat att tänka på än just skolan hehe


Här är kommer det mer bilder

Hej som jag sa tidigare att min mobil fuckade, så lägger jag upp bilderna idag istället! Jag är expert på att laga mat hihi:)
Det va så jävla hotet så attt det inte sant



Made by me and my baby bro


Tju

Här är bilderna från min matlagning hihi


Brendas special

Hej bloggen!
Här sitter jag och har lagat klart maten mums va gott det blev.. Jag är bara bäst på att laga mat asso. Och det blev brendas special som då består av färsk grillat kyckling dopat i en afrikansk stark sås och till det så blir det ris och sallad så klart . Kommer lägga upp alla bilder när sen så puss<3


I better do it before they notice anything

Tju igen da!
Som rubriken säger då, Sharon och Sheba skrev jag inget om som ni
Kan märka,. Så nu så gör jag det innan de känner sig utfrysta av mig da
Hehehe.. Jag kan säga att av alla i vårt gäng som vi då kalka för the Danger five, så har vi de tre sjukaste. Sheba, jag och Sharon vi har en speciell humör och jag menar Gs humör hahaha i alla fall jag och Sharon är de som försöker parar ihop de andra med killar hela tiden men bara för skojskull hehe och de har blivit vana vid det nu hehe.. T.ex. När Sharon gick fram till en mörk kille och bah, jag har en syster som heter Sheba och hon
Är singel och vill ha nån att börja sitt liv med Hahahahaha jag dog..
Sen så på burgerking så såg vi en kille från Marocko, och det va jag , Sharon och silpa, killen kom och satte sig med oss sen jag och Sharon började presentera Silpa för honom vad hon heter, bor och ålder hahahaha hon fick lite flipp men det va i alla fall kul så jag och Sharon är kända som gruppens clown.
Jag och Sheba är de som alltid prata mitt språk men vi gör det annorlunda jämför med de andra för vi ta verkligen i ordentligt hehe och där jag och Sheba är har ingen tråkigt. Sen så när vi sover hos Sheba så är det vi som är uppe typ till kl sex på morgonen eftersom vi bruka börja laga mat vid fyra tiden efter vi har vandrat runt i hela Märsta
Med Elvis hhahaha.
Har sjukt många minnen med er mina älsklingar och livet hade inte sett så här för mig utan er ni betyder allt för mig. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar er, tack för att ni är en del av mitt liv älskar er,..


Få inte en tjej att falla för sig om du inte redo att fånga henne

       

 
 
 
 
tjo igen
det är en sak jag stör mig på och det är killar som vet själv att de är dåliga och med det så menar jag att de vet själva att de inte är redo för nåt seriöst de vill bara leka med en, men ändå så gör de vad som helst för att få en sen så såra de en till slut.
jag har lärt mig lite från mina misstag, jag kan se vem jag kan falla för eller inte men ibland så luras killar och då måste ta hjälp och råd från mina underbara vänner, bara de närmaste. jag har världens bästa vänner de säger alltid som det är och skulle aldrig va avis på mig nånstans utan de har fett mycket respekt för varandra. de är alltid där när jag behöver de och jag är oxå där för de så klart.
jag hatar at ser mina vänner sårade, det gör så ont på mig även om jag hade varnat de i förväg så kan inte sitta där och bah vad va det jag sa" det är sjukt.
alltså jag har rådvivare/ bästisar jag lyssnar alltid på de har tjejerna för allt de säger kommer att stämma förr eller senare. men man ska ändå lyssnar på vänner för mycket heller men man ska ändå ta till sig av det de säger.
känner mig som Dr Phil hehehehe nejdå.
alltså jag kan inte tänka mig ett liv utan er mina älsklingar tack för att jag har såna underbara människor som er<333
 
Här är de underbara rådgivare/bästisar

                                                       

 

 

 

 


Damn

Hej bloggen!
Jag palla inte stiga upp ur sängen eftersom jag gick och la mig vid fyra tiden har precis snackat klart med min älskade syster Brenda. Det känns så jävla skönt att snacka med henne för henne kan jag säga precis vad som helst till . Och nu känner jag mig lättnad för det va verkligen nåt jag ville prata med henne om. Det roliga är att vi drömmer skit konstiga drömmar och sen så sitter vi och tolkar de för varandra hahaha vi leker varandras terapeut hehehe..
I alla fall så ska jag vakna nu och ta min frukost sedan så ska jag råplugga sen till filosofi provet så puss på er så länge
Peace and blessings<3


Its Friday bitches

Hej snyggingar
Hör sitter jag och kollar på x- faktor och chillar som fan också. Det känns så jävla bra att det är fredag, den här veckan har varit lite tajt.
Det blev ingen godis idag utan att det bli imorn istället:( lite besviken men aja det får bli imorn istället.
Jag och min syster har dansat sönder hehehe men nu så chillar vi så vi hörs,.


Min älskade bror<3

Hej allihopa här smyg fotade min lille bror, jag älskar han med hela mitt hjärta<33


Random bilder hahaha

Its My blogg i do what the fuck i want With it hehehe


Är ovanligt glad idag

Hej snyggissar!
Jag kom hem för inte så längesen alls, sitter på min säng och kollar igenom min affärsplan, kan lova er att jag är riktigt nöjd och jag har skickat in den också.
Idag hade jag prov i rättkunskap och det gick väl bra eller jag vet inte man får alltid hoppas på det bästa.
Och det gick bra för mig på marknadsförings prov, jag trodde aldrig att jag skulle klarar det:( men blev så stolt över mig själv hihi..
Vi hörs sen ska plugga nu så puss på er så länge<3


Hibbe här

Wazuup bitches! Hibbe här ;) just nu sitter jag, brenda och några andra på roden. Jag är och hälsar på här! Brenda borde jobba istället snackar hon skiiiit som en blatta ska! Hahaha nej men vad händer? Vi sitter och fuckar ur nu iaf till ni**a music u knooow. Det var allt för mig mina babes! Kyss och smeeeeek ;)


Att vara first born

Hej bloggen! Här sitter vi och kollar på film! Vill passa på och göra en kort inlägg om hur det är att vara äldst...
I alla fall så är jag äldsta barnen, och jag kan säga er att det är både kul och utmanande på samma gång. Det bästa med att vara äldst är väl att man får göra mycket och eftersom jag är 18 så får jag bestämma mycket själv. Jag får göra precis vad jag vill och när jag vill för morsan litar på mig eftersom hon vet att jag inte håller på med droger och så det är drf jag får göra som jag vill för det mesta och just det känns så jävla bra.
Och nackdelen är väl att man få ta mycket ansvar och hjälpa syskonen mycket eftersom man vill inte se sina syskon misslyckas så det är just den delen som är jobbig. Och sen vi flyttade till Sverige så har det blivit så att jag får koncentrera mer på mig själv och samtidigt så är jag fortfarande där för de såklart, men jämför med när vi va i Kenya då fick jag ta mycket ansvar eftersom min mamma dog när min lille bror bara va två och ett halv år då va det jag som tog hand om honom och han va hur jobbig som helst vaknade typ tre gånger på nätterna och grät då va jag tvungen att ta reda på det han ville, så jag gjorde alltid porridge och la den vid sängkanten som han skulle få när han vakna. Och ibland kunde han gråta till kl fem och dagen efter va skolan så det va tufft för mig det är drf jag säger att det har blivit bättre nu för nu får jag hjälp, bara för att jag ska koncentrera mig mer på mig själv. Och min lille bror älskade mig mer än vad han älskade min mamma hehe lite sjukt men så va det, han kunde välja att sova hos mig när han hade slutat amma<3
Nu när jag kolla på han så ler jag bara och va stor han har blivit och om ett år är han tonåring:) och han älskar mig fortfarande jag trodde att det skulle förändras när han bli äldre men kärleken är fortfarande detsamma för mig haha. Han har lärt mig mig mycket och jag har lovat att va en bra förebild för de två det är drf jag håller mig borta från droger för att om jag ta droger så förvänta jag mig väl inte att de inte ska följa samma spår.. Peace out

Det är min lille bror


Asso folk är roliga

Det är så här att jag råkar vara ljusare än alla mina syskon och det är jag faktiskt stolt över för jag är annorlunda från de hehehe.
Men folk som då tror att de kan allt brukar säga att jag bleker min hy vilket jag tycker är jätte kul haha jag garvar bara åt det för jag vet sanningen.
Låt mig säga er en sak, jag blir jätte ljus på vintrarna och jag bleker fan inte mig har aldrig ens haft den tanken så bitch plis.. Jag råkar bara ha en ljus pappa, och sen är min mormor jätte ljus också så det är darför jag är så här ljus,och folk tror att jag leker bara för att jag är ljus men jag har inte ens tänkt på det och jag bli faktiskt sårad när folk säger så.. Jag är inte bättre än alla andra svarta bara för att jag råkar va
Ljusare än de, utan alla är lika mycket värda och alla är snygga på sina egna sätt . Så nej jag har inte luft bara för det..
Och sist jag va i Kenya då sa min mormor att om nån säger att du är snygg eller ljus så ska du säga att du har ärvt det från mig hahaha skit söt jag älskar henne så jävla mycket...


Mitt söta barn<3

Asso jag älskar dig grovt min bebis<3


Boring

Hej här sitter jag och passar på och sola för det inte varje dag man ser solen i Sverige så man ska passa på när det går hahaha.
Jag har fett tråkigt asso, men det här är sista lektionen ändå sen så bli jag fri wihoo..
Skit mobbat inlägg men aja


Fräscha bilder

Jag har en kompis som är kamerakåt, hon älskar att ta bilder och det är det som jag tror att det börja smitta sig för nu älskar jag oxå att ta bilder hahahah . Aja så länge man gör det man gillar så är det väl Hakuna matata


Nov. 12, 2012

Hej nu sitter jag och sola ska in till matte lektionen snart, om jag ska va ärlig då orkar jag inte men är ju tvungen och dessutom så är det sista lektion sen så sluta vi dagen,.
Har tråkigt vet inte vad jag ska blogga om hahah lite mobbat!
Peace out hihi<3


Freakin monday

Tju snyggingar
Här sitter och jobbar men min engelska uppgift och ser ut som en död blomma som inte har fått vatten i två veckor, så trött är jag. Jag gick och la mig kl två bilket jag inte kommer att göra igen, efter att jag snackade med tjejerna på luren i tre timmar. Jag försov mig som
Fan min bror växkte mig när det va tre min kvar till bussen åker men jag hann med den bussen ändå så jag känner mig skit duktig där hhaha. Men aja sånt är livet är ändå aldrig pigg på måndagar ändå.
Jag slutar om en kvart från engelskan och efter det så har jag marknadsföring och sen efter det så blir det lunch då.
Hörs sen så
Take care puss


Grattis

Hej bloggen
Jag vill gratta min syster/wifey som fyller 17 år idag, vill bara säga att jag älskar dig skit mycket. Jag tacka
Gud för att jag har en sån underbar människa i mitt liv, du är så jävla underbar.
Grattis på din födelsedag gumman


Look at it bloody fuakni

Asso gud va människor kan va irriterande ibland.....
Sluta sprida falska rykten och sluta gå runt och förstör andras förhållande snälla och sluta snacka om mig .jag kan inte fatta att du inte våga komma till mitt face och säga det du har sagt och du ska föreställa den äldsta OMg... Jag hatar dig och du är nog den första jag har sagt det här till din jävla bög usch!!..
En sak ska du veta, du tror att ni är vänner men han har sagt att du är bög och snitch så räkna inte med han din jävla idiot palla inte lägga min tid på dig så låt mig va bara snälla du!!!!


Hey

Me de love em


Lite bilder och så

Älskar att ta kort, imorn bär det åt märsta igen!


Äntligen fredag

Hej snyggingar här sitter jag men min dator och kollar på nigerian movie framför tv, och jag säger bara en sak min fredag är lyckad:)
Jg har lagat afrikansk mat idag och jag kan lova er att det va riktigt gott lägger upp lite bilder.


Bästa dagen

Hej nu sitter jag och käka tacos som syster har lagat.
Idag har det varit en chill dag för mig det började med att jag hade sovmorgon till kl elva för jag hade bara en lektion. Jag drog till skolan för vi skulle få feedback för våra affärsplanen som vi lämnade in för en vecka sedan, och när jag kom dit så sa lärarna att de inte hinner ta alla idag att jag kan ha samtalet imorn istället!. Jag gick dit i onödan bara haha,, aja nu ska jag äta klart puss på er


black Obama

hej!
asso jag blir fett irriterad på folk som inte kan ta att Obama vann igen, när ni vet själva att ni inte kan få det ogjort lixom.. det kanske stämmer att svarta röstade på han för han är svart men det stämmer på sätt och viss och om ni inte ville att Obama inte skulle vinna hade ni då kunna haft en bättre kandidat couse Romney aint got a thing on Obama bara så ni vet så snälla kom över det.. 
plus att han ville förbjuda abort det är nog en av anledning till verför han förlorade men aja ha det bra och sluta snacka skit om han.
 

sitter och dunka musik

 

I love takin pics

Hade tråkigt Så tog lite bilder igår innan jag slagga igår haha! Så här kul hade jag i mitt rum,.


Grattis Obama wetu

Hej bloggen!
Idag är det helt klart en bra dag för min del, Vrf? Joo för det första är jag pigg vilket jag inte har varit de sista två dagarna, det andra är att Obama vann igen och får sitta i vita huset i fyra år till. Och varför jag hypa är för att han är Luo precis som jag och vi är från samma stad då såklart och det ni vill höra är för att han är oxå svart som jag.
2005 träffade jag han när han kom till Kenya för att hälSa på sin granny men då va han bara senator men ändå i alla fall ska inte skapa haters nu så vi hörs
Grattis ännu än gång till


You mad bro?

Jag har tråkigt så jag bomba min blogg med bilder! Det är ändå min blogg så jag gör vafan jag vill


Har haft tre olika galna frisyrer But i love it


Got my hair done

Hej bloggen jag är så jävla slut, kom hem för en halv timme sen. Jag vaknade vid sju för jag skulle fixa
Mitt hår i flemingsberg och skav då tvungen att gå upp vid sju.
Sen efter det så träffade jag tjejerna på stan för att få runt lite och prata lite.
Det slutade med att jag tog 8 bussen hem så nu så kolla jag på tv fyra ska dra och lägga mig snart för imorn då jävlar ska vi festa sönder innan skolan börjar igen .
Ciao


Älskar mitt hår

Det jag älskar med mitt hår är att jag kan göra vad som helst med den


Am missing my hair

Jag kom hem igår från Märsta och då bestämde jag för att byta frisyr så jag bad mina systrar om hjälp att fläta ut det jag hade och de hjälpte mig. Nu saknar jag min frisyr like crazy:(


Märsta

Hej bloggen!
Hoppas att allt är bra med er då för själv så är det bara bra. Jag ligger fortfarande i sängen och är halv vaken typ. Min familj har precis åkt till Norrland och är så tillbaka om en vecka så det är chill här just nu. Jag är alltid lat när jag är med vänner så orka jag inte blogga så det är sämst, eller så beror det helt enkelt på att vi har bara för kul för att komma ihåg att jag har en blogg som ska oxå uppdateras. Aja nog om det! Jag åkte till Märsta i lördags och kom hem igår , kul och sena
Nätter blev det precis som vanligt, jag älskar mina vänner/ systrar utan de vet jag inte vart jag hade tagit mig till.