nobody is perfect

Det är en sak som stör mig och idag måste jag bara få ut det!
Varför slössar folk  bort deras tid på att kalla andra fula när du själv vet att du inte heller är perfekt? Ja stör mig chock mycket på såna människor,! vrf kan inte bara alla vara lika nångång. Saken är att det är inte utseende som ska dömas utan det är insidan som betyder allt. Jag får höra ibland att jag är såna saker för jag vet att jag är ej perfect och folk har alltid nåt att kommenterar på en så, ibland ler bara säger till de att en gång kommer som accepterar mig precis som jag är, så jag brukar aldrig lägga tid på såna. Visa tjejer står framför spegel i en timme elr mer för att sminka sig bara för att höra nån säga att hon är snygga men det är fel, försök aldrig att ändra dig för någon annan utan va bara dig själv och du ska känna dig bekväm att vara dig hahaha. Säg bara till dig själv att du duger precis som du är så kommer du ha världen självfortroende.

ännu flera bilder



tju!

hej bloggen am back! hoppas att allt e bra med er o om ni undrar så är allt perfekt med mig bara! i alla fall så kom jag hem precis har vart i märsta. Åkte dit för att träffa kompisar o sen va det en tjej frå kenya som fyllde år igår så vi hade lite fest eftersom hon fyllde 18 hahaha.
Idag är inte bra humör o det beror på att man inte kan ha bra dagar varge dag men jag brukar va positiv annars hahahaha. Hejdå så länge hörs<3

grattis till min syster

Idag så är det en special dag! det är så här att min syster fyller år och inte hur mycket som helst utan det hela sextton. Du betyder mer än vad du nånsin kommer att anna du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Du är den bästa systern i hela världen trots att vi tjafsa ibland men ändå så finns du alltid där för mig no matter what. I alla fall så ville jag bara säga stort gratttis hjärtat ha det äran på födelsedagen önskar dig all lycka i livet nakupenda.




jag älskar mitt liv när allt går som jag vill<3

Hej bloggen! hoppas att läget är bra själv så mår jag bättre nu, jag har varit förkyld i mer än en vecka:(. I alla fall så har jag inte gjort så mycket alls kom hem för en halv timme sen.
I dag så är jag extra glad för att jag fick goda nyheter från min företagsekonomi lärare och det va att jag har redan ett VG på ekonomi yeeey det gjorde min dag asso<3 älska goda nyheter.
Minns ni att jag nämde nåt om en överaskning? Morsan och pojkvännen lurade mig att det va gröna strumpor de hade beställt men så va de inte,... Jag fick de i söndags det va en vinterjacka och ett par coola sneakers alltså skor hahaha. Jag älska min morsa asso
I söndags så fyllde min syster 15 år vi firade henne med tårtor och pressenter mm. Jag kan säga att jag blev avis på henne lite för  att hon fick dubbelt så mycket som jag fick, *oggillat*. Men i alla fall så hörs vi puss o kram.

här är mina älskling


Äsch har tråkigt


hahaha


Sverige har pms just nu!

Hej nu är hemma slutade tolv. Det har inte alls hänt så mycket på sistone har bara chillat för det mesta, jag hinner inte shopa nu förtiden det är skit kallt och så har läxor hela tiden så shopingen för vänta. i alla fall så har vi haft skit kul på historia idag haha vi fick en bok som vi skulle läsa om Antigone ingen fattar vad boken går ut för texten är fuckade så hahha.
tjao måste plugga italiano har prov på måndag. Och förresten så har Sverige pms just nu det är darför det är så kallt och den får tydligen sin första mens snar vilket är snön. Skillnaden mellan tjejernas mens och sveriges ges är att tjejer har det bara i en vecka medan Sverige har de typ i fem månader hahaha den blir av med den i början av sommaren<3 puss

så kul hade på historia lektionen när vi inte förstod bokensinehåll


ya!


hater


vad innebär den perfekta förhållanden?

Ja vad innebär det? för mig är det viktigast att kommunicerar med varandra, respect är också jätte viktigt man måste kunna sitta och diskuterar och ibland kan det slutar med att ni bråka på grund av att ni har olika åsikter om saker, men det är sånt ni ska kunna lösa tillsammans.
Jag har varit ihop med min kille i nio månader nu och det funkar finnemang. Det finns inte perfekta förhållande varje förhållande har sina problem men man måste ju kunna bråka med sin partner annars är det bara konstigt. I alla fall så är vårt förhållande inte heller perfekt nånstans vi kan tjafsa, bråka men vi kan fortfarande lösa ut problemmet allting går att lösa. Vi bestämmer lika mycket annars skulle det inte ha hållt så här länge. Man brukar säga att om om ni bråkar mycket i ett förhållande då betyder det att ni har hittat den rätte, eller det beror på. Framför allt så ska man vissa varandra kärlek ta hand om varandra och dela allt tillsammans så som framtids planeringar även om det inte kommer att hålla för alltid så kan det alltid va kul att pratar om sånt.
Jag pallar inte leka runt längre am satisfied nu Jean är verkligen den rätta killen för mig jag kan inte tänka mig med nån annan vi går bara bra ihop.








jag älskar dig<3


its raining men!

Hej! läget bra? här så är det bara bra sitter bara hemma nu med med min familj*mys*. Jag haft en redovisning idag i företagsekonomi och det gick skit bra är fett stolt över mig själv asso.
Det regnar ute nu, det har regnat i snart två timmar OGILLAT nu när jag ser att det regnar ute, få mig att mår illa tanken på hur dygnsur man kommer att blir på väg till skolan och vägen hem och plus alla snyglar usch allt det här får mig att längtar till snön. Men, men finns inte så mycket att göra åt saken.
Och förresten så ska min älskling flyttar imorn yes, vi kommer att bo grannar soft.




jag älskar överraskningar

Hej alla glada! nu är det äntligen fredag har verkligen längtat. Imorn blire antingen uppsala med familjen eller stockholm med pojkvännen jag får välja. Men jag tror att jag välje no stockholm eftersom jag måste köpa en ny näspiercing så.
Skolan va ganska chill idag kan inte klaga. men nu så sitter och käka chips och 20 böcker famför mig hahah vilket liv asso men aja det ändå värt det så.
Igår va jag med min kille i mitt rum sen kom min syrra in och sa åt han att följa med henne, men jag fick inte hänga med sen gick de till morsans sovrum det va tydligen hon som skickade henne. Efter 10 min gick jag ut för att kollar vart han tog väggen sen möter jag han och fråga vad han gjorde sen han bah nej det är en överaskning men fin färg är det i alla fall och jag bah damn! Jag är fett nyfiken jao har försökt övertala honom men det går inte han säger ingenting. sen kom morsan imorse till mig och bah damn vilken fin färg din pojkvän valde du kommer att gillar den.
De har tydligen beställt nåt till mig som jag inte får veta vad det är. Men snart får jag ser den bara hon inte sparar den till julklapp jag kommer att vissa er också va det är puss puss<3

Idag är jag extra lycklig:)

HEJ! Jag hoppas att allt är bra med er med mig är det bara bra. Slutade elva idag Eftersom vi inte hade italienska idag, rätt chill. Nu sitter jag i mitt rum och chillar med mina böcker jag har fem prov innan lovet så jag hinner typ inte blogga riktigt varje dag.
Och en sak sak ville jag säga innan jag drar, Det är nån som har börjat med taskiga kommentarer när sanningen är att det är min blogg o jag får skriva precis vad som hälst och grejen är att jag sa sanningen det är darför jag fick igång henne/honom. Jag ska säga dig en sak du vet vem du är själv! Snälla lägg inte din energi på nån som inte bry sig ens det inte lixsom första gången jag hör det ordet och du mår inte bättre av att göra andra ledsna utan det studsar bara tillbaka till dig. Så varför inte accepterar alla människor precis som de är? Jag mår va mörk som du sa men det inte färgen som ska dömas utan det är personligheten som räknas. Men i alla fall har skit mycket att göra just nu så fi hörs puss och kram<3


Who run the world? Gays hahahah


Droger

HELLO snyggingar! nu är jag hemma igen efter en långtråkig dag jag slutade halv tre eftersom min danslärare va hos sjukgymnasten.
I alla fall så vill jag dela mina tankar och tycke om droger. Med droger så menar jag allt från snuska, röka till dricka)
Jag mår säga att jag blir chockad ibland när jag ser ungdommar/barn hålla på med sånt, vissa gör det för grupptryck och vissa gör det för att de mår dåliga eller för att det är kul. Ta ett exempel visar brukar säga att det är ingen fest utan alcohol att man inte kan ha kul då men jag respekterar det för att de är vana så, men jag är annorlunda kan jag säga er på fester så brukar jag bara dricka läsk eller vatten punkt slut. Min morsa litar på mig till 100% bara för att hon vet att jag sköter mig och får göra vafan jag vill haha. SAY NO TO DRUGS.
jag tycker synd om de som är helt beroende och samtidigt är det också upp till var och en, du väljer själv vilken väg du tar i livet.
Själv så är jag uppvuxen i en helt annan samhälle där barn inte vet nånting om droger vilket jag gör mig stolt.
kom ihåg att det här är bara vad Brenda tycker om droger ni behöver inte alls hålla med mig men ni får jätte gärna dela med er av era tankar kring det här.





hej

Hej bloggen hur mår ni? själv så mår man bra! Vaknade runt ett och har ätit frukost och nu så ligger jag bara i sängen med pojkvännen och chilla. har inga planer inför helgen. ni får har det så bra chiao

så jävla sant alltså




stop hatin n start lovin


haha dålig ljud men ni får nöja er med den så länge pözz


thursday

HEJ! en sak som jag inte fattar är att folk gillar att förstöra för varandra hela tiden. Ett förhållande är alltid mellan två par men det finns alltid ett mongo som aldrig fattar det. Alltså det jätte irriterrande med såna folk.
En tjej försökte haffa min kille för typ två månader sen har ff inte kommit över det jag blir skit arg varenda gång jag tänker på det. Men grejen är att jag kan aldrig slåss om en kille för det är så jävla desperat att hålla på så. Om en tjej hackar in sig i ert förhållande och försöker förstöra det ni har act cool visa inte din kille att du är orolig för att förlora honom på grund av henne men det är klart att du kan bli arg men en tips ska du få från Doctor Brenda ahha  slåss aldrig med den tjejen utan låt din kille sköta det. Ifall han leker idiot pratar jätte allvar med han då är så dum att han väljer den andra tjejen då är han inget att ha. Eller om han ljuger för dig att han har snackat med henne och allting är okej sen går han i bakom rygg på dig då är han inget att ha heller.






svartsjuk

OMG! Jag e så jävla svartsjuk på min kille just nu, han köpte en sån här idag sniff sniff. Men är ändå glad för hans skull han tar alltid rätt beslut han vet hur man spendera upp money och hjälper de som inte har. älskar han för det haha<3

mobbning/rasister

hej! jag måste bara säga att jag hatar rasister och de som mobbar folk. Jag ska skriva det jag tycker om det och det jag varit med om. Jag tycker att det är bara slöseri med tid att hålla på såhär och det är bara de som mår dåliga som håller på såå. De försöker att ta ut det på en för de tror att de kommer att mår bättre sen men så är det inte. sanningen är att du mår bara sämre ska du veta.
Och sen har jag varit med många gånger, minns först när jag gick på grundskola, en kille kallade mig N-ordet och la till F-ordet och grejen är att jag brukar inte ta åt mig alltid men den dagen va jag faktiskt på skit dålig humör. Det började med att han kastade en vatten ballong på mig sen sa N-ordet. jag gick till toa för att hämta blötta papper för att ge tillbaka vettu jag tog skit många och kastade på han. Och tror du inte att han blev arg och langade mig en box. sen blev jag oxå skit arg på han svär tror mig försökte hålla mig men tanken på allt han har sagt och gjort mig fick mig att reagerar. jag langade han en box tillbaxx sen slog han mig igen och då fick jag chock med flippp tror mig vi slogs som in i helvetet* men kan aldrig glömma den dagen kan inte tro att jag vann över en kille fick komplimanger från min misik lärare hahaha lite skumt men jag gillar<3
Det jag försöker komma fram till är att döm aldrig nån efter hudfärgen elr kläderna vad som finns inuti oss det är det som räknas jao och det inte att jag gillar att slåss heller hell no försöker alltid att hålla mig borta från sånt am a good girl. Själv så har jag inte blivit mobbad peace out<3





kan inte slutar pressa denna låten<3

na go tell ma mama love and respect to yah Flavour <3

remmar

HEJ! Sorry jag är skit dålig på att uppadatera min blogg jao ber om ursäkt ska skärpa mig<3.
I alla fall så har jag inte gjort så mycket alls och plus att det va Norrtäljemarknad idag men hann aldrig dra dit på grund av mina bussar och skolan. Men mina systrar va där och de köpte remmar till mig *mums* sitter och vräcker i mig dem nu. Imorgon så får vi ser vad som kommer att hända. Jag har inga planer ännu men ska kanske chillar med kompis efter skolan jag slutar ändå tolv så att.....
Men i alla fall arrivideci<3



bild tagen av theresa den e suddig eftersom den e tagen av mini mi

my one and only<3

min pudding<3




första october

Hej! har precis käkat ftukost och nu sitter jag här och lyssnar på music och vänta på min kille han är här om 40 min ungefär.
vill ni veta nåt weired om mig? tjejer brukar va tokkära i klackskor även om de är långa de säger att det får de att känna sig sexiga och snygga, det kanske är sant. Jag är 172 cm lång och det räcker för mig jag bär aldrig klackar varför vet jag inte riktigt,jag äger inte så många par men de som jag har har jag typ aldrig haft på mig. men saken är att jag känner  mig sexig, vacker och lång utan klackar, jag uppskattar skönheten som jag fick från morsan behöver inte bära klackskor för att käna mig sexig eller vacker.
Jag kör låga skor känner mig bekväm och kan röra mig fritt... haha ta inte illa upp alla ni som som bär klackskor remmember det är vad jag tycker ni får jätte gärna säga vad ni tycker också puss och kram<3



fick de av morsan har aldrig använt de