Onödig dag

Hej!
Jag sitter och väntar på bussen för jag har slutat, det va onödigt att gå upp tidigt för jag hade bara en lektion i 40 min bara. Min buss kommer om en timme så det gäller att bara relaxa och vänta på bussen.
Ska dra nu bloggar när jag kommer hem .

2151875596

 


Bästa veckan

Ska berätta om min resa till Härnösand innan jag lägger mig! Det började med att Jag vaknade kl sex för bussen åkte kl 8 från city terminalen. Jag fixade mig sen så drog jag och tog tåget till Tc jag ville komma dit i god tid för jag visste inte exakt vart bussen skulle åka ifrån. I alla fall bussresan tog sex timmar och när jag kom dit så fick jag vänta på Sean en liten stund dock jag hatar att vänta på folk hehe jag har blivit försvenskad. Sen kom han och vi promenerade hem för han ville inte åka bil för han sa till sina syskon att dra hem för han ville vara själv med mig, skit gullig. När vi kom hem så va jag så trött så jag tog och vilade lite sen så kom några av hans kompisar över och vi spelade lite musik sen så slutade med att vi drog till en fest det va en tjej som fyllde år och Sean skulle dit för att koppla hans högtalare det va nog därför vi drog dit. Och som det låter så började veckan bra och slutade bäst, hade skit kul både med han och hans syskon.


..

4197510188


Tack gud

Asså den som lurade mig att välja matte C hata jag! Asså det är skit svårt tycker jag. Fick höra att om man klarar matte B så kommer man att klara C matten också men tror inte att det är så eller jag vet inte.
I alla fall vi hade matte prov innan sportlovet och jag tyckte att det gick skit dåligt och va ledsen att jag kommer behöva göra omprov men jag hade fel vi fick tillbaka de idag och det gick faktiskt bra behöver inte att Göra om blev slut glad. Då idag va en bra dag för mig<3


Va är världen på väg?

Tju!
Jag e så dålig på att uppdatera bloggen nu förtiden ibland beror det på att jag är lat men just nu så beror det på att jag är lite nerstämd på grund av de dåliga nyheter jag fick höra när jag ringde till Kenya! Jag fick reda på att en av mina kompisar har dött kunde inte tror det att allt gick så fort sist vi sågs va i augusti förra året och han mådde skit bra men nu helt plötsligt så är han borta!! Det händer hemska saker hela tiden i min omgivning så att jag inte har några tårar kvar. Allt jag kan göra att be må han vila i frid<3


Mongoliet

Jag och min älskling va ute och åt dagen innan jag skulle komma tillbaka och det va så romantiskt, jag har världens underbaraste pojkvän om alla va bara som han skulle världen bättre. Han betyder skit mycket för mig kan inte beskriva med ord. Jag hade roligaste veckan med den underbara människan älskar han<3


Va dig själv

Tju! Asså jag stör mig på tjejer dom säger att de är från jamaica bara för att de dansar dancehall, asså visst alla vet att Jamaicaner är tunga på att dansar och bara för att du kan dansa betyder inte att du är därifrån det är samma sak som att säga att jag är mulatt bara för att jag är inte Så svart.
Det här handlar inte om svartsjukan utan att jag tycker att man borde vara stolt för den man är och var man kommer ifrån. Sluta lek nån som du inte är


Dags att börja träna

Tju bloggen
Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men jag har inte pallat bara för jag va hos min pojkvän i en vecka och då fokuserade jag på att ha kul med han och inte blogga.
Jag ska köpa gymkort snart för jag känner att jag behöver börja träna, jag har gått upp två kilo, även om det inte syns på mig så behöver jag träna. Vi hörs nu har jag engelska.