Holla


Chillgrill & sodavatten

Tjenare bloggen! Sebbe-L-kirr här..
Jo idag är det min tur att blogga och idag sitter jag med Brenda & Co. I bibblan..
Är det något nytt jag ska säga?.. Nej..
Men jag kan säga att vi kommer snart ha en sjuk bra tid tillsammans snart ;) jag menar inte för att showa off här men det är ju en blogg så,
Sommarn är planer för grönan, sommar bad, stadsshopping, semester, evenemang mm..
Jag tar det chill men jag har planer med vännerna här och vi ska säkerligen göra nått chill snart.. Grilla ute? Gärna!
Kan inte ni bloggare säga Något soft eller kul att göra under sommaren??
Den bästa idéen kommer få sin idé framför av oss och bli publicerad ;)

To the next thing.
Stör ni er inte på annonser om bantning och smal kurer?!
Seriöst jag lackar på att öppna en vanlig tidning och se en annons om ( Aloe Vera drycken) som är god jag, men fan att dem kommer med som att det ska va gott som mellanmål? Jag menar vatten med lite frukt bitar i sig? Seriöst..
Okej om dem menar som en komplement till en meny som drycken till frukten eller mackan men nä.. Istället är det om en vattenflaska som ska framstå som nyttigt och coolt.. Nah, faller inte mig i smaken men aja, smaken är som baken.., delad.
Keep on with ur Good work kids!
Sebb out///


Shoot me

Jag är så jävla trött, jag vill bara hem och sova. Så jag bjuder på lite bilder hihi

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_204405980.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_204405989.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_204405996.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_204406001.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_204406011.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_204406021.jpg" class="image">


Happy mothers day<3

Jag ville passa på att säga grattis till en av världens bästa mamma. Hon är anledningen till att jag finns. Jag älskar dig mamma otroligt mycket och hoppas att du va här dina barn saknar dig skit mycket . Jag önskar att jag bara kunde backa tillbaka tiden bara för att ser dig och bara berättar för dig om hur mycket jag älskar dig, till då vi brukade sitta tillsammans och prata om allt:( <3
Grattis igen, min kärlek och respekt för dig lever vidare, älskar dig över hela mitt hjärta:(<3


havin fun in the basement<3


Gulligt

Aaaaaw va jag blev berörd när min mobil ringde sen såg jag att det va Jean Rozeck sen så svara jag och då frågade han hur jag mådde och då sa jag att det va bra. Sen så sa han grattis på morsdag även om jag inte är mamma då än men det va så gulligt av han att bara ringa och gratta mig!..
Ville bara skryta lite hihi


The best weekend ever

Hej sötisar!!
Hej hoppas ni mår bra för själv så mår man bra, jag ligger ff på sängen pallar inte gå upp.
Och som rubriken redan säger så trust it, den här helgen va bästa helgen ever. Det började med att jag åkte till Stockholm i fredags för att träffa Silpa och Sheeba för vi skulle gå runt lite på stan sen skulle Silpa köpa hårprodukter från en afrikansk affär. Vi köpte allt det där sedan så drog vi till kungstragården för att ta bilder och flörta lite med killar hahaha, vi tog jätte många bilder och vi fick skit många ragg hahaha,känns Skönt att veta att jag är så där bra på att ragga. I alla fall så kom Brenda också in senare och vi tog mer bilder, när det va min tur att ta bilder då bajsade fågel på mig hahaha tur att det va inte på huvud, och Gud va mina kompisar dog av garv och mobbade sönder mig. Har i alla fall hört att det betyder tur när en fågel bajsa på en *myt*.
Efter dess så skulle vi möta upp Sharon i Åhléns City, vi sprejade parfymer tills jag fick huvudverk hahaha sen så drog vi till tåget. När vi satt och väntade på tåget så såg två snygga afrikaner, och då börja vi snacka swahili blandat med luo (vårt språk) och de kunde tydligen också swahili så vi skämde ut oss helt totalt. Men jag och min syster gick i alla fall fram och fråga efter deras nummer.
Sen så splittrades vi Brenda åkte till flempan och vi andra till Märsta. När vi kom hem så kom Silpas större syster och sa att hon va bjuden på en fest och få ta med sig kompisar och vi ställde upp så klart, för hon skröt om hur bra den skulle va och stort också så vi drog dit tillsammans. När vi kom dit så va det inte alls den vi förväntade oss alls, det va araber som hade ordnat den festen och musiken va tråkiga som fan,, vi afrikaner gillar dancehall inte fest hos Mange stile haha. Men festen va läskigt som fan killen va as packade och försökte typ våldta oss usch, vi drog hem direkt.
Igår så va vi hos Sharons farmor för de hade lite fest och vi fick följa med såklart. Maten va dunder jag åt tills jag inte kunde andas hahaha sen så diskade vi då som då tog en timme. Efter det så gick vi till en fest som Silpa va på för vi skulle hämta en sak , och när vi kom dit så sa Silpa att jag skulle stannar och det gjorde jag, det va kenyansk fest så det va rätt chill, vi dansade som fan haha. Vi drog därifrån vid nio på kvällen för jag skulle träffa Elvis i Valsta centrum på vägen dit möte så jag Erick det va as nice att träffa dem det va inte igår lixom. I alla fall så drog vi hem t Sheba vid tio Elvis va med oss oxå och fy va Sheba och Sharon mobbade mig att jag är kär i Elvis och bl.a. Bla haha men jag är van så wateva. Det tog tre timmar att komma hem, där det ta en halv timme och det va bara för att vi stannade på vägen och började festa som galningar haha vi fick och gav lappdans , sheba försvann bakom en bil för hon ville dansa ostört haha asso det va bara underbart. Sen så gick Elvis med oss till där Sheba bor sen gick tillbaka själv, när vi kom hem så ringer Elvis mig och säger att han har kvar Shebas mobil haha och då gå vi tillbaka för att hämta den för vi skulle mötas halv-vägs. Vi tog den sen så gick vi med han lite sen så kom vi tillbx och sov. Så har min helg varit så ni får hade så bra hoppas du har njutit av eran också puss..


Waddup

Hej bloggen!
Hoppas att allt är bra med er, för med mig är det bara bra. Jag har slutat så nu så sitter jag på bussen mot stockholm för att träffa vänner.
Jag ska vara borta hela helgen för det är precis det jag behöver just nu för skolan har tagit över de sista tiderna, But thats life. Och det är 13 dagar kvar till skol-avslutningen jag längtar till sommarlovet som fan.
Och jag kommer inte va med på skol-avslutningen eftersom vi åker upp till Norrland och vi kommer att stannar där i en vecka sen så åker vi hem igen. Lite tveksamt är det eftersom vi kommer att ta husbilen och det ta då 24 timmar, hur jobbigt är inte det lixom. Aja puss ni får harre bra .


Nothing to blogg about

Hej bloggen har inget att blogga om., eller jag hinner typ inte för jag måste plugga t provet imorn puss. Men jag bjuder på bilder för det hann
Jag ta hahaha


Ville bara säga det

Alla ville ha värme, och nu när vi får det så klagar folk fortfarande. Asso vi människor är aldrig nöjda vi klagar på allt. Låt det va värmt och sluta klaga om du tycker att det är för varmt så är det bara att åka till antarktis.
Jag trivs i värmen för jag är van med stark sol eftersom jag är afrikan då haha..
Men aja peace out jag ligger i solen medans jag väntar på bussen då hare bra puss puss<3


Shoot me!

Hej bloggen!
Idag har inte varit min dag alls, jag började då som vanligt 08:50 med matte nationella som slutade då kl ett, det gick helt okej eller pallar inte bry mig . Aja sen direkt efter så hade jag italienska i en timme så jag hann inte äta:( jag är vrål hungrig sitter på ekonomi lektion och håller på att dö av hungern usch:( men jag klarar mig slutar ändå om en halv timme då . Det har varit kaka på kaka idag. I alla fall så är matte provet avklarat nu väntar jag på ekonomi prov på fredag sen religion, organisation och ledarskap sen sista matte provet då sen är jag fri!!
Puss vi hörs


Love you mamma

Jag fick ett samtal idag från morsan som gjorde min dag , jag ler fortfarande.
Det är så här att snart så har jag mina 20 000 på mitt kontor och jag får göra vad jag vill med de eftersom jag är 18 då och jag har bestämt mig att göra nåt bra med de där pengarna så att jag inte bara lägger allt på shoping för det är onödigt. Jag ska åka till Kenya i en månad och hälsa på min släkt och medan jag är där nere så tänkte jag fixa där min mamma ligger ner gravd! Typ bygga det skit fint sen måla den vit. Sen vill jag he en minnestund med präst och byborna där alla samlas ber och ha det trevligt för det skulle göra henne glad. Måste göra mamma stolt vettu det är allt jag kan ge henne.
Hon tog hand om mig men tyvärr så hann jag inte ta hand om henne men vill ändå göra henne stolt och glad. Aja cash flow motherfucker.


Get à life

Asso vad är det här för stad?? Jag hört att det har gått massa rykten om mig som jag inte ens känner till hahaha.
Jag känner att jag kommer att bli en kändis snart ju. Men det är Norrtälje vi snackar om, folk har inget liv i den här lilla suburb, men som sagt välkommen till Norrtälje det du inte vet om dig själv vet alla andra så jag bry mig inte.
Jag ska aldrig mer tjafsa med en tjej som bor i Norrtälje för då handlar det om en kille som folk här påstår..
Jag skulle aldrig bråka men nån om en kille för det är desperat och man får inget respekt heller!. Jag låter de slåss om mig istället hahaha.. Men i alla fall killar kommer och går ju hela tiden så Vrf ens lägga ner energi på att bråka om nåt sånt?.
Bara så ni vet så har jag aldrig bråka med nån tjej om Jean det skulle jag aldrig göra för det första han respekterar mig och han kommer va den killen jag kommer ställa upp för till den dagen jag lämna jorden så mycket betyder han för mig.
Så om ni går runt och sprider falska rykten om mig så fortsätt du, you are just making me famous:)


Just chillin at school


Boring

Hej snyggingar!
Sitter här på ff och vänta på att Sheba ska duscha klart, men hon är så seg så jag sitter med James , Evans och Hassan här och chillar . Jag kollar på de medans de spelar Xbox .
Men ska snart i väg t Täby för jag ska träffa Jean vi har en sak att snacka om.
Aja nu ska jag vänta på Sheba sen så rullar vi puss puss:)


We cant live with or without them:)

Jag gillar inte killarnas sätt att va, det jag menar är antingen så gör de vad som helst för att få dig sen dumpa de dig som du vore soppor eller nåt efter one night stand. Eller så försöker de allt men misslyckas och om du tackar nej till de så leker du, du är fulaste de har sett eller att du är en hora. Jag är typ van nu att höra såna saker men jag bry mig inte ett skit. Anledning till att kalla nån som du inte kan få för hota är för att du fick aldrig chans att kallar henne älskling så kom över det bara. Killar har skit svårt att accepterar ett nej jag fattar inte ens varför.. Och världen är full av idioter som bara vill ha en gångs grej men det vill inte de flesta inte eller ingen alls. Så anledning till att vi tjejer tackar nej är kanske för att vi har hört din historia eller så är vi inte intresserade så försök att få in det bara.,
Kallar aldrig en tjej för hora spelar ej roll om hon är din tjej eller ditt ex visar lite respekt för varandra det är viktigt.
Det va allt för mig peace out <3


Tråk

Hej people!
Jag mår bra bra tack, har inte vaknat än men ska göra det snart. Jag ska vaknar äta frukost sen vila lite, efter det så ska jag sitta med mina jävla böcker. Hatar att plugga matte men det är värt det för jag har matte nationella på onsdag i fyra timmar då, jag känner att jag kommer att ruttna därinne
Så kommer min dag ser ut idag för jag palla ändå inte springa runt för den här lilla lovet är tajt, har tre olika prov nästa vecka , och det jag oroa mig för är företagsekonomi men annars är jag lugn. Puss


Kände bara för att ta lite bilder puss


"Baby am pregnant" are you having à boy or abortion hahah.?

Tjululu!!
Jag va på bio igår med familjen och kollar på the dictator filmen, asso den är sjukt bra jag dog av garv hhahahahaha. Det är han som är med i bruno och Borat asso Sacha Baron heter han. Hans filmer är sjuka som fan men roliga samtidigt hahah.
Bästa delen va när hans fru berättade för han att hon va gravid och då han bara is it a boy or abortion? Haha jag dog hahaha.. Jag tycker att alla borde kolla på den filmen hahahaha sjukt bra..
Puss puss love My family<3


Känner mig seg

Hej bloggen!
Hoppas att allt är cool med er, själv så är det bra ligger fortfarande i sängen för jag orka typ inte gå upp.
Jag kom på att tänka på en sak idag när jag läste en status på fb. Det va en bild på giraff och lejon sen stod det att man skulle gissa vilket land det va , så kommer en tjej bah jag tror att jag ta och gissa på Afrika , då kommenterade en tjej sa att Afrika är en kontinent inte ett land men hon bara fortsatte och sa att Afrika va ett land .och det är då jag bah det märks att du skolkade från geografi lektionerna,..
Asso hur smart för man va, bara för att vi svara att vi är afrikaner när ni fråga vart vi kommer ifrån så betyder det inte att det är ett land.. Det är som att säga att Europa är ett land.. But you know what i dont blame you..


Love you guys

Love you my swagga friends! Ni är så jävla underbara ska ni veta<3


Dont let nobody push you down.

Hej bloggen!
Inte för att var egoistisk men ska bara försöka klargöra det för några som försöker att trycka ner andra eller det handlar mest om mig... Jag har svårt att ta emot komplimanger varför vet jag inte. Men så fort en kille säger att jag är snygg eller en kompis säger det så känner jag mig obekväm, i dont trust words i trust action det är därför jag har svårt för komplimanger.
I alla fall så vet jag själv att jag är ej ful, jag har inte fått luft eller nåt men ville bara säga det. Jag är sjukt nöjd med hur jag ser ut, det handlar om att acceptera sig själv för man kan inte ro för hur man ser ut! Men jag är inte ful nånstans just keep it real så people out there dont let no one push you down cause Bruno mars thinks you are beautiful just the way you are,.. Så slösa inte bort din tid på såna som trycker ner en, det är mitt råd till er puss.. Och juste en sak till jag är inte tjock heller jag är jävligt smal så att morsan är orolig och säger att jag måste äta. Jag har lärt mig att accepterar mig själv och det borde ni oxå göra ma sweet people.
Am proud to be kenyan just so you know, stolt och snygg negger Call me whateva you want så länge det inte fastna på mig haha. Stolt att komma från samma by som Obama oxå hell yea lifes good.


Bjuder på lite bilder


Chillin

Hej bloggen! Jag har inte kunnat blogga t för mobilen fuckade, eller jag va tvungen att radera bloggen i min mobil och ladda ner en ny för den har hackat i två dagar nu!!
Aja jag kom till skolan as tidigt för jag åkte husbilen idag för morsan skulle byta lyser på den, så jag kom ovanligt tidigt för första gången hahaha.. Nu sitter jag på soffan i skolan och chillar innan jag börjar,.. Men nu ska jag fortsätta med det jag gjorde så ha det bra så länge puss:)


FML

Hej alla glada!
Hoppas att ni mår bra! Jag mår toppen, jag kom hem för en timme sen från Stockholm. Jag sov inte hemma igår utan att jag sov i Stockholm hos en vän till mig. Nu sitter jag i mitt sköna rum och fundera om hur jag ska börja plugga till provet som är då på måndag för det är typ 50 sidor man ska kunna och jag orka bokstavligen inte, så fort jag kollar bara på boken så börjar jag gäspa från ingenstans .
Men jag måste ändå börja nån gång annars är det väl upp till mig ... Ger mig bara sommarlov nuuuu jag orkar inte mera fuck, vi hörs babes nu ska jag försöka att sätta igång för jag har i alla fall tankat hahaha puss puss<3


Vad är det som händer?:o

Hej ladies and getlemmen!!
Jag börjar oroa mig över min vikt! Inte för jag ser det själv, men morsan säger att jag ska sluta banta vilket jag inte alls gör och har aldrig tänkt på det heller och kommer inte heller tänka på det. Mina syskon har också sagt att jag är väldigt mager. Jag äter som vanligt och lite extra men vet inte vad som händer. Jag är 173 lång, jag vägde 64 kilo innan men nu helt plötsligt så nu väger jag 60 och ibland 59 kilo och det är lite för lite. Jag är inte stressad eller nåt jag vet bara inte vad som händer... Nu har morsan köpt massor med vitaminer som jag ska trycka i mig. Aja men hoppas jag får tillbaka mitt gamla vikt .
Ha det bra så länge ciao puss


It done, Its done

Hej snyggingar!
Jag sitter här med Theresa och chillar efter nationella provet. Idag va det reading och listening part, reading gick bra men listening är fan mitt svaga sida men idag så gick det ändå rätt bra tyckte jag, vi hade amerikanskt och australienskt accent och visst det gick väl som det låter, vet inte ens hur de kan snacka så där hhahahaha. Vi har bara haft nationella på hela dagen dagen, det sämsta är att vi har hål timme i tre timmar nu sen har vi företagsekonomi fuck att vi inte får hem uppgifter istället.
I alla fall så har jag inte då mycket att tillägga! Jag kommer blogga kanske sen om jag orkar puss puss !


Tju snabba mig<3

Hej mina kära läsare!!
Här sitter man och är helt slut! Jag har varit lite nere idag för ingen anledning men sånt är livet man har ju sina dagar lixom. I alla fall så hade jag sovmorgon till halv två idag, för vi skulle plugga på egen hand till provet som är då på torsdag! I just love Kenneth.
Vi hade konditionstest på jumpan idag och jag säger bara fuck att jag va sjuk. Men trots allt så fick jag bättre resultat än förra året skyller lite på att jag är kenyan då, jag kom först wihoo. Jag blev imponerad för jag hade skin jacka, ballerina skor och vanliga kläder men ändå så vann lilla moi hahaha det gjorde min dag puss.
Jag fundera på att utnyttjar min talang och börja träna ordentligt typ friidrott eller nåt, för i Kenya va jag skolans snabbaste tjej och jag tjäna det skit mycket på det, för varje gång det va tävling mot andra skolor så vann jag alltid och jag va lärarnas favorit och fick kanske upp till fem tusen på varje tävling!:) så du kan kallar min Brenda Bolt hahah he is ma bro from another mother. Men min kondition har försämrat som fan But i stil got it ...
Ni får ha det så bra ska försöka plugga nu puss!!


Usch

Alltså jag har alltid tyckt om fåglar, varför vet jag inte hahaha! Men när jag va liten så tyckte att de va lite läskiga men nu är jag lugn!!
Men jag hatar flodhästar mest av allt! Det är bara så jävla feta och läskiga usch!! Jag vet inte ens varför de ens finns, så feta och fula usch! Farliga är de också men det förstå ju man också tanken på hur feta, fula och läskiga de är!!


Har lekt lite med min kamera puss på er!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_201489822.jpg" class="image">


Chilin at ma crib!

Hej snyggingar!
Här sitter jag ,Sebbe, Theresa och nattis drog precis. De sov över hos mig igårnatt, damn vi har haft kul och snackat mycket skit om vissa personer haha as usual då..
Vi va i Stockholm igår först för vi skulle till hollister då, jag köpte ingenting för jag hittar aldrig nåt som lockar mig. Men jag mötte min kompis i Norrtälje när vi va på väg hem för jag skulle hämta en tröja som hon hade köpt åt mig i London när hon va där, yea baybe lifes good bilderna kommer snart den är både magtröja och vanlig tröja..
Sebbe och Theresa ska hem snart och då får jag väl känna mig forever alone då hahaha men måste ändå plugga lite har inte gjort det på ett bra tag nu.
Nu tänker jag va sociallize mot mina vänner puss puss era småttingar..


Hittar skit roliga bilder Puss!!


Brist på rubrik!!

Jag åkte hela vägen till Stockholm för jag ville kollar på LMFAO precis som alla andra men tyvärr så hade Gud redan sin plan. Jag hade oröninflamation igår och högfeber men när jag vaknade så mådde jag lite bättre så jag drog till skolan för att göra engelska nationella.. Efter det så bestämde vi för att åka in tidigt, när vi kom till stan då börja mina orön göra skit ont och då sa jag att jag ta bussen hem för att villa!!
Jag tog bussen hem och nu är jag hemma ligger på sängen och det har inte blivit bättre heller för det!! Jag har inte ätit nånting för det gör ont när jag sväljer:( bambi. Jag ska villa nu så hörs sweet people puss


Haters gonna hate

I normaly dont take shit fr.o.m. People!
YOLO is still the motto brothers n sisters. And dont ever even try to judge me cause only God can and will!!
Stay blessed<3


Thanx for à womderful day

Hej bloggen<3
Jag kom hem precis från Stockholm, jag skulle träffa en killkompis... Jag åkte dit direkt efter skolan för jag slutade tidigt idag ändå! Vi bestämde för att träffas vid kvart i tre och självklart så kom jag försent as usual hahaha bambi right back at yuh haha men måste skärpa mig när det gäller att hålla tider, har försökt med det går inte. Elvis, en av mina killkompisar sa till mig att det går inte att sluta ,att det är samma sak som att bestämma en dag att sluta att vara en afrikan!!
Men vi hade skit kul i alla fall trots att de blåste så jävla kallt vid stranden...
Jag har nationella imorn engelska och jag säger bara lord have mercy och jag hoppas att det går bra. Jag är sjuk som fan så jag ska nog hoppa på sängen nu för jag måste villa lite, för efterråt så bär det till grönan puss:)


Älskar min nya frisyr


Ge mig sommarlov nu

Hej snyggingar!!
Jag chillar i solen för jag har rast nu, det är så fint väder ute så att jag önskar bara att det va sommarlov nu nu!!!.. I alla fall så känns det helt okej att vara tillbaka efter vår lilla lov!! Hatar bara Första lektionen på onsdagar för den är lång tråkig !!
Jag älskar mitt liv just nu ville bara skryta lite , tack till mina nära och kära<3


Craziest leaf ever!!

Asso jag haft galnaste lov ever, det började med att jag åkte till flemingsberg i lördag för jag skulle på Yoyos födelsedag fest som började vid sju tiden! Jag kom dit vid halv åtta tiden och då sa min syster och Aicha att det fanns en fest i liljeholmen som vi skulle till vid elva tiden!!..
Vi drog dit och festen Was just off the chain, musiken va perfekt och människorna va bara underbara, träffade fett trevliga människor där så festen va bara dunder.. Vi drog hem vid fem på morgonen och vi va hemma vid sex sen skulle våra kompisar till gamla stan för att uppträda vid kl tio så vi sov bara i tre timmar..
Vi ville stötta de så vi följde med de dit och filmade, sedan så bestämde jag och brenda för att åka till Lidingö för att hämta brendas klocka och när vi kom dit så råkade vi somna till kl sju på kvällen.. Vi drog sedan tillbaka till flemingsberg vid åtta tiden, när vi kom dit så va allt fuckade överallt och det slutade med att vi inte hade nånstans att sova , så vi drog tillbaka till Lidingö för att sova hahaha....
Jag haft fett med kul med de bästa! Jag kom hem idag. Borta bra men hemma bäst puss puss godnatt ..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_200836761.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_200836761.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_200836884.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2783400/images/2012/pic_200837028.jpg" class="image">


Wassup